En smart idé at købe julegaverne på afbetaling?

Læs mere om hvordan du kan få råd til dine julegaver med en afdragsordning og hvordan du samtidig navigerer uden om høje renter og skjulte gebyrer….

Alle danskere, store som små, er vel efterhånden klar over at året 2011 har stået i finanskrisens tegn og at julen nu nærmer sig med hastige skridt.

Det flyver mange tanker igennem os i forbindelse med den kommende jul og en af disse tanker for mange vil være: “Har vi råd til at holde jul?”

Arbejdsløshed, butiksdød og faldende huspriser er alt sammen en fast del af ad danskernes hverdag, hvorfor tanken om at kunne få råd til at holde en ordentlig jul, selvfølgelig presser sig på.

Børnene, ægtefællen og den øvrige familie har jo en forventning om at julegaveønskerne opfyldt på trods af finanskrisen.

Hvis vi vælger at fokusere på den af de positive effekter af finanskrisen, så er det blevet billigere at  købe varer på afbetaling.

Vi skal blot får år tilbage, hvor mange danskere valgte at holde jul med kontokort og dyre forbrugslån, hvor rentterne mange gange sneg sig over 50%.

I dag er situationen lige omvendt, du kan købe dine julegaver med en afdragsordning eller på afbetaling om du vil fx med 6, 12  eller 24 mdrs. løbetid uden renter og skjulte gebyrer.

Kiggers du dig samtidig rigtig godt for kan du købe julegaverne helt uden renter eller skjulte gebyr, således at du kan fordele den kontante købspris udover flere måneder, så du ikke skal have alle pengene op af lommen på en gang.

Sådan kan du få råd til julegave ønskerne og undgå at skulle holde en meget upopulær sparejul.

Du får lige et par eksempler her, for at du kan se, at der ikke er tale om tom snak:

1) Sony Ericsson X8, touch mobil, kan købes til 30 kr./md. over 24 mdr.

2) Compaq Presario Bærbar PC fra 99 kr./md.

3) HTC Flyer Tablet 150 kr./md. over 24 mdr

Ovennævnte eksempler kan du overføre direkte til de fleste af din families julegaverønsker.

Der er ikke det store hokus pokus i det – du fordeler betalingen over det antal måneder du ønsker og slipper for at skulle smide hele købesummen på en gang og måske ikke få råd til juleanden.

Ellers må du ha’ god fornøjelse med dine juleindkøb – håber at ovennævnte artikel har givet dig og dine familie lidt inspiration til julen 🙂