Festartikler fra Camilles Confetti var fundamentet for succesfuld fest

Der er stor forskel på en god og en dårlig fest. Det kender vi alle til, og vi har utvivlsomt oplevet begge. Nogle gange er det dog svært at specificere forskellen. Og andre gange er det mere tydeligt.

Ved en nylig 7-års fødselsdagsfest var det festartiklerne og udsmykningerne, som gjorde festen til noget særligt. 35-årige Helena, der er mor til to, skulle holde fødselsdagsfest for sin datter: En stor fest, hvor både klassekammerater og familiemedlemmer var inviteret.

Fest med prinsessetema

Den pågældende fest skulle være med ‘prinsesse’ som tema. Den 7-årige fødselar havde selv valgt det, og kort efter var projektet sat i værks. I alt var der to ugers forberedelse: Relativt kort tid, men alligevel nok til at klargøre det hele.

Artiklerne og udsmykningerne til festen blev fundet hos Camilles Confetti. Der var blandt andet tale om prinsesse-inspireret kagepynt, samt masser af bannere og guirlander. Der blev desuden uddelt festhatte til deltagerne, for at inddrage dem yderligere i temaet.

Det hele blev arrangeret på en enkelt eftermiddag. Børnene ankom til festen ved 12-tiden og festen varede godt fem timer. De specielle dekorationer gjorde den til noget specielt, og lige fra ankomsten var det nogle forbløffede børn, der havde en sjov dag. De fik levet sig ind i den kongelige verden ved selv at være prinsesse blandt prinsesser. Naturligvis med fødselsdagsbarnet i centrum – men med masser af sjov for alle. Festdekorationerne var af ekstra høj kvalitet, og det kunne mærkes.

God feedback på festudsmykningen

Alt i alt var det en stor succes. Festen var velmodtaget blandt deltagerne, og det var nogle tilfredse børn, som forældrene kunne komme at hente, da eftermiddagen var slut.

Festen var også med til at inspirere de øvrige forældre, der allerede samme dag begyndte at overveje den næste fødselsdagsfest for deres barn. Selvom det nogle gange virker svært at finde et godt tema og samtidig have udsmykningerne på plads, så er det i virkeligheden ret simpelt. Der er i hvert fald gode muligheder for at skaffe de rette ting.

Køb selv festartikler til dit eget arrangement

Camilles Confetti specialiserer sig i kvalitetsfuldt festudstyr. Shoppen er oplagt at besøge, hvis du ønsker at arrangere særlige og mindeværdige fester. Der er pynt nok til enhver slags fest: Lige fra børnefødselsdag, som eksemplet i denne artikel, og videre til nytårspynt, polterabend og meget mere. Tag et kig i shoppen og se nærmere på, om du ikke kan finde noget lækkert pynt til dit næste arrangement!