Find den perfekte gave til manden, der har alt

Der er Fars Dag, og så er der alle de fødselsdage og juleaften, der rammer hvert år – og alligevel står vi i samme problem hvert eneste år, når gavejagten sætter ind. For hvad køber man til manden, der har alt? Underbukser, skjorter og en deodorant bliver ikke ved med at fungere som gave, så du er nødt til at finde på noget nyt – måske en lækker trøje eller en barbermaskine? Du kan finde et stort udvalg af herretøj hos Ganto, og ellers er barbermaskiner ikke svære at finde. Herunder kan du finde flere gode idéer til, hvad du kan give til manden, der år efter år har alt og intet mangler.

Den gratis gave – et hjemmelavet gavekort

Hvis du gerne vil give ham en gave, der vækker glæde, men dit budget er begrænset – eller ikke eksisterende – kan du overveje at give ham et gavekort. Det skal dog ikke være et hvilket som helst gavekort, for almindelige gavekort koster selvsagt penge ligesom alt andet; det skal være et hjemmelavet gavekort. Du kan give ham et gavekort på en hjemmelavet middag, en gang hovedrengøring eller lignende – selvfølgelig udført af dig. Denne gaveidé kan varieres og laves om, alt efter hvilken ide du har, og hvilken relation I har. Den kan altså fungere til alle mændene i dit liv.

Den billige gave – en barbermaskine

Barbermaskinen er gaven, som de fleste mænd kan bruge – i hvert fald de fleste mænd, der har bare lidt skæg. Der er stor forskel på barbermaskiner, og derfor vil en god barbermaskine altså også være noget, de fleste kan bruge. Dette er måske fordi, at mange mænds stolthed sidder i skægget, så hvorfor ikke hjælpe ham med at pleje sig selv og sit skæg endnu mere? Du kan købe en barbermaskine, der passer til dit budget. Du kan eventuelt gå efter gode tilbud, hvis dit budget er begrænset – det bliver barbermaskinen jo ikke dårligere af.

Den dyre gave – en ny cykel

Hvis han kan lide at være aktiv og nyder naturen – eller bare har en interesse for cykling – kan en ny cykel vise sig at være den ultimative gave. En cykel er naturligvis en forholdsvis dyr gave, men måske er den passende til en særlig mærkedag. Der findes desuden mange forskellige cykler i forskellige prisklasser. En mountainbike er for ham, der vil cykle i naturen, eksempelvis i skovene, hvor terrænet er hårdere. Racercyklen er for ham, der vil cykle lange ture på landevejene. Bycyklen er for ham, der blot cykler kortere ture i almindeligt terræn. Der findes cykler, der passer til de fleste, så du skal bare finde den, der passer til ham.