Find den fedeste festkjole

Nu er der ikke længere grund til at gå i panik før festen. Selvom det ser sort ud, og du ikke aner, hvad du skal have på. Der er råd for alle kriser – især dem i garderoben. Det kan være, at din garderobe gemmer på ukendte skatte. Det kan også være, at der er brug for at købe nyt. Uanset hvad er der nogle kunstgreb, du kan følge, for at få succes til festen. Der er stor forskel på, hvad du skal tage på til forskellige fester. Der er gallafester, konfirmationer og fødselsdage. Der er en god aften i byen, og der er havefester. Allesammen kræver lidt forskelligt at den kjole, du tager på. Det er et must, at du føler dig godt tilpas. Hvis du går rundt hele aftenen og føler dig dårligt tilpas med din kjole, kan det ødelægge en hel aften. Hos DressYou.dk er der et godt udvalg.

Hvilken type fest skal du til

Først og fremmest skal du klargøre, hvilken form for fest du skal til. Hvis du skal til gallafest, skal du gøre noget ekstra ud af det. Her må du godt vise dig frem og være eksklusiv. Farver og former er vejen frem til en rigtig gallafest. Er du til gengæld inviteret til konfirmation, kan det godt være, du skal dæmpe sig lidt. Alle kirkelige handlinger kalder på pænt tøj, men ikke noget alt for udfordrende. Og husk så aldrig at tage hvid på til et bryllup. Det er forbeholdt bruden den dag. Røde sko og bare knæ er tilladt, men ikke populært i kirker. Det er altså vigtigt, at du finder ud af, hvordan du hverken er over-eller underdressed, når du skal til fest. På den måde er du sikker på at udstråle selvtillid og glæde ved det, du har på. Det er den allervigtigste del af din påklædning til en fest.

Find din farve

Hvis du har en festkjole på, der ikke matcher din hudfarve, kan det se rigtigt skidt ud. Til gengæld er en farve, der komplimenterer din naturlige farver, et sikker hit. Den forkerte farve kan få dig til at se bleg og trist ud. Til gengæld kan lyse farver lyse op på den hvide skandinaviske hud. Varme og dybe farver kan fremhæve din glød, hvis du er mørkere i huden og har mørkt hår. Du kan prøve forskellige kjoler og selv opleve, hvor stor en forskel farven gør. Kjolens farve er selvfølgelig også afhængig af årstiden, da de fleste af os er mørkere sommer end vinter. Det er derfor, du har tøj, som du af en eller anden grund overvejer at smide ud hver sommer og savner om vinteren, når det igen klæder dig.

Find de rette accessories

Uanset hvilken kjole du vælger at tage på, gør accessories hele forskellen. En afdæmpet og lidt hverdagsagtig kjole kan blive festlig og eksklusiv med de rette øreringe og en matchende taske. Omvendt kan en fed gallakjole miste al kvalitet med en klodset jakke og et stort halstørklæde. Til en havefest kan du holde varmen med en silkeskjorte, der pifter den mere praktiske kjole op. Accessories er en billig og nem måde at få mest muligt ud af din garderobe.