Find gaven der overrasker – Den fede ting

Find gaven der overrasker? Hvis du står og skal finde på en god gaveide til hende der har fødselsdag eller anden festlig lejlighed, og du er helt tom for ideer om hvad du skal give hende, så er du ikke ene om det problem.

Det at finde på en god gave kan være særdeles svært, og noget vi alle bøvler med fra tid til anden, for hvad skal man give en der enten har alt, ikke ønsker sig noget eller som man måske ikke kender så godt, at man ved hvad hun går og drømmer om?

Det er forbandet svært, for man vil jo gerne give den gode gave, så hun også bliver glad for det man har fundet til hende, hvilket selvfølgelig også afhænger af lejligheden og personen, men dog er det rarest at give en gave der også bliver vel modtaget.

Hvis det er er person der står dig nært, så er der nok ikke de store problemer, men det kan dog ske, og det er netop, hvad jeg prøver at hjælpe med lige her, hvor du kan finde et par tips til gaven der overrasker, så du ikke ender op med at give det du altid giver hende.

Brug den kreative tankegang til gaven

At være kreativt er relativt, men det er dog netop hvad du skal være, når du skal finde på den gode gave. Det betyder at du ikke skal gå i bog-ide og købe den samme bog som du gør hver år, eller måske du går i tøj, køkken eller anden forretning og finder det samme hver eneste gang. Derimod skal du i gang med at finde på de gode ideer, der ligger indenfor hendes interessefelt eller passion.

Er hun typen der elsker hendes hjem mere end andet? Så kunne køkken ting selvfølgelig være den gode ide, helt ligesom noget lækkert pynt til hjemmet også dur.

Hvis hun er kvinden der elsker sin krop og udseende, så er modetøj eller skønhedsprodukter absolut ikke en dårlig ide.

Hvis hun er drømmeren og kvinden der gerne vil prøve ting, så er oplevelser gaveideen for dig. Her kunne du give noget indenfor det hun snakker om, laver hver dag eller måske bare overraske hende med et madlavningskursus ud i f.eks. Sushi. En anden ide kunne være at give hende en god luksus brunch i gave, helt ligesom de mere vovet ting som ballonflyvning og andet også kunne være sjovt.

Når man vil give en gave der overrasker, så skal man tænke ud af boksen, og finde det som hun måske ikke lige ønsker, men derimod går og brænder for indvendigt, måske helt uden at vide det.

Derfor ignorerer ønskesedler, og sats på at være kreativ for netop dette er hvad der overrasker, og som vil være med til at gøre hende ekstra glad for at modtage gaven.