G-Star sneakers

Troede du, at G-Star kun lavede tøj? Det gjorde jeg nemlig. Men nu har jeg opdaget deres sneakers og synes de er rigtig fede.

G-Stars primære fokus har i mange år været jeans og andre denim styles, men de seneste år er de begyndt at producere flere ikke-denim varer som kan være en god kontrast til det rå denim. De laver blandt andet t-shirts, trøjer og jakker i en casual stil, og i deres Correct Line-kollektion kan man i denne sæson også spotte en lækker blazer.

Stilen hos G-Star sneakers passer godt til de forskellige G-Star jeans og denim styles, G-Star laver – win win! Der er både almindelige sneakers, men også høje sneakers.

Kan alle gå i sneakers? Ja, som udgangspunkt kan alle gå i sneakers, og det er noget af det mest behagelige fodtøj! Men du kan jo vælge et par sneakers, der passer til din alder og din stil. Der findes mange forskellige modeller og typer sneakers, så der burde være mulighed for at finde et par, der passer til netop din stil.

Det gode ved sneakers er, at de passer til det meste tøj. De kan nemt gøre en læderjakke lidt mere casual eller en blazer lidt mindre fin.

G-Star sneakers er i den grad værd at kigge nærmere på. Vi er i hvert fald lidt vilde med de her sneakers, som vil være super fede til jeans. De kan gøre en læderjakke lidt mere casual eller en blazer lidt mindre fin.

Du kan læse mere om G-Star tøj og sneakers på fashn.dk