Giv unger det bedste – blødt økologisk nattøj

Børn har ofte deres nattøj på i halvdelen af døgnets 24 timer, så udover at det er vigtigt at det er af en ordentlig kvalitet, er det vigtigt at det indeholder så få kemikalier som muligt. Derfor vil økologisk nattøj til børnene være det helt rigtige valg for dig som bevidst forælder og forbruger.

Økologisk nattøj til børn er klart det sundeste valg – så er du fri for at bekymre dig om allergi, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer som formaldehyd, farver indeholdende tungmetaller og rester af kemiske sprøjtemidler. Konventionelt bomuldstøj indeholder et hav af forskellige kemiske stoffer – tilsat under dyrkningen, under forarbejdningen og endda som konserveringsmidler under den lange transport fra fabrikkerne i Østen til butikkerne her i Danmark.

Generelt er det en rigtig god idé at klæde børnene på i økologiske tekstiler inderst – skidt med uldfrakkerne og hættetrøjerne, lidt groft sagt 🙂 – men vælge økologi til det tøj der sidder tættest ind mod kroppen og som har direkte forbindelse til huden. Har du ikke overskud til at skifte hele garderoben ud, så start med undertøj og nattøj!

Økologisk børnenattøj fås – som alt andet nattøj til børn – i mange forskellige udformninger fra heldragter med fødder til de små til fancy moderigtigt nattøj til de større børn. Ko og Ko forhandler et stort udvalg økologisk børnetøj fra bl.a. Living Crafts, Green Baby, Kite Kids og Popolini IOBIO.