God artikel om Casio ure – Ure fra Japanske Casio

Hvem kan, Casio ure kan

Hvilket ur skal man vælge? Et meget oplagt valg ville være at vælge Casio ure, som ikke bare kendt for at være kendt, men også for at lave nogle enormt god ure. Faktisk er de blandt de bedste i verden overhoved ud over at de sælges i over 100 lande, verden over. Casio ure er lavet i Japan og i Japan er de kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, da det skal fungere perfekt.

Ikke kun det, men de laver et ur der mere eller mindre umuligt at slides op og ekstremt robust. Casio ure var også en af de første der lavet et ur indbygget GPS og det var dengang ingen havde GPS i bilen, som alle har i dag. Ikke kun det var de, de første med, men også Casio ure indbygget digitalkamera. Netop lige de specifikke ur, var noget af en revolution, i forhold til den gang det kom frem. Sådan noget var aldrig nogensinde set før i verden. Langt de fleste havde ikke engang et digitalkamera, men et gammeldags med film, man satte ind i den.

Hos Casio ure har de stor fokus på at være de førende inden for nye teknologier hvad det angår ure, hvilket de også har været siden 1974, hvor de blev kendte for deres ure. Langt det meste af verden, ved hvad Casio ure er og kender nogen som har sådan et ur. Mange af de første uger de lavede, virker stadig uden problemer og som da de var nye. Ikke Mange ur producenter kan prale med det, da deres ure er slidt op på maks 10 år, nogen gange hurtigere og andre gange langsommere.

Casio ure har gennem flere årtier være en af de ur producenter, der har været allerlængst fremme teknologisk af dem alle. Første digitale ur kom frem i 1974, hvor elektroniske hjælpemidler stadig ikke var helt normalt og ikke engang alle havde et TV endnu og slet ikke farve TV. En del havde stadig sort/hvid TV og fastnettelefoner. Ingen havde mobiltelefoner, for de var ikke opfundet endnu, så et digitalur fra Casio ure var virkelig blæret at have og ikke mindst utroligt dyrt i forhold til nu. I 1983 kom de med et ur, der kunne tåle stød hvis man tabte det eller stødte det ind i noget.

Sådan et ur, var designet til folk der var meget udendørs eller var bjergbestiger og kun brugte ting der var utrolig holdtbart. At designe sådan et ur, som Casio ure havde gjort, var ikke så meget teknologisk udviklet, men lavet af nogle materialer der var meget holdbare. Plus det var designet til at holde til meget, så man kunne tabe det på noget hårdt, uden det ville gå i stykker. Man kan ikke komme uden om, at Casio ure laver nogle knaldgode produkter som efterspørges af forbrugerne. Kombinerede med holdbarhed, kvalitet og ordenlige produkter som folk kan bruge. Ikke for teknisk heller ikke for simpelt, sådan er det med Casio ure.