Guide: Opnå den ultimative beskyttelse af din telefon med PanserGlas

Vi kender det alle. Frygten for, at vores elskede smartphone bliver tabt og skærmen smadret. Heldigvis kan det undgås ved blot at investere i et PanserGlas til telefoner og håndværkercovers. Eventuelle ridser vil nemlig blive absorberet af beskyttelsen fremfor af selve telefonen. Vi vil her se på, hvorfor et telefoncover og Beskyttelsesglas af PanserGlas kan give den ultimative beskyttelse.

Håndværkercovers

Et mobilcover er en fornuftig investering, hvis du ønsker at beskytte din telefon mod ridser, slag og tab. De fleste skader sker ved slag mod telefonens hjørner. Med et Beskyttelsescover sørger du for at beskytte dem, og således mindskes risikoen for, at du ender med en smadret skærm, hvis uheldet er ude og telefonen tabt.

Der findes et hav af forskellige Beskyttelsescover. Du vil derfor altid kunne finde et mobilcover, der passer til dig og din personlighed. Om du er til et neutralt gennemsigtigt håndværkercovers, flip-cover, mønstret cover eller 360 graders covers. Du kan få de fleste håndværkercovers til en overkommelig pris, hvis det sammenlignes med, hvad det vil koste at få lavet en ødelagt skærm. Derfor er det økonomisk fornuftigt at investere i et beskyttelsescover.

Find det perfekte telefoncover for dig hos PanzerScreen.dk.

Beskyttelsesglas af PanserGlas

For at opnå den ultimative beskyttelse kan du med fordel supplere dit cover med et PanserGlas til telefoner. Hvor coveret beskytter din telefons hjørner og bagside, kan du med et Beskyttelsesglas af PanserGlas beskytte din skærm mod ridser, slag og tab. Du tilføjer nemlig en ekstra skærm, der er væsentlig stærkere og modstandsdygtigere end telefonens egen.

Hvis du ønsker at investere i et PanserGlas, kan du med fordel investere i et 3D PanserGlas til telefoner. Med et 3D PanserGlas får du nemlig et glas, der dækker din skærm 100%. Det vil sige, at glasset går fra kant til kant og følger din telefons kanter. Dette gør det næsten umuligt at se, at du har beskyttet din mobiltelefon med et Beskyttelsesglas af PanserGlas. Det er altså muligt at beskytte din telefon, uden at skal gå på kompromis med din telefons eget design. Du kan få de smarte 3D Beskyttelsesglas af PanserGlas hos PanzerScreen.dk.

Ved at investere i et PanserGlas til telefoner og håndværkercovers sørger du således for at beskytte både for- og bagsiden af din telefon. Du vil dermed opnå den ultimative beskyttelse heraf! Husk dog, at du får, hvad du betaler for. Det kan derfor være en fordel at investere i et PanserGlas og telefoncover af høj kvalitet, således du er sikker på at give din telefon den bedste beskyttelse. Det vil uden tvivl give langvarige resultater.

Hos PanzerScreen.dk har vi et stort udvalg af både PanserGlas og Beskyttelsescover til alle de kendte mærker. Tjek det ud og bliv en af vores mange tilfredse kunder allerede i dag!

PanserGlas til telefoner fra PanzerScreen.dk er blevet udråbt som “Bedst i test” i år 2018 – Deres Beskyttelsesglas af PanserGlas er lavet i det unikke og op til 200% stærkere “Silicate Glass” hvor andre på markedet stadigvæk benytter sig af traditionelt tempereret glas, der kun er op til 8* gange stærkere end almindeligt glas.

Køb derfor dit PanserGlas til telefoner med omtanke – En lidt højere pris er ofte giver meget bedre ud.