Hvad er og har været “inn” i 2010?

I 2010 er der som alle andre år ting der er og har været mere “inn” end andre.

Folk i Danmark er blevet helt vilde med de såkaldte smart phones som fx HTC Desire, der kommer nye modeller hele tiden, og danskerne tøver ikke med at bruge penge på dem, de bliver solgt i stor stil, ligesom de tilhørende programmer også gør, de såkaldte “apps”.

Noget andet der også er meget populært i 2010 er løb, det har det faktisk været i en del år, men tilhængerne til løb bliver kun flere og flere, løbeklubber opstår over alt, og der kommer også stadig flere og flere forskellige løb som man kan tilmelde sig i stil med Copenhagen Marathon, men selvfølgelig i mindre og mere lokale størrelser. Et tegn på at det er så populært er blandt andet salv af løbesko.

En tredje ting som har været og stadig er en storsælger, er mobilt bredbånd. Man kan næsten også sige sig selv, at der burde være naturlig efterspørgsel på mobilt bredbånd, da den stationærer computer efterhånden kan betegnes som “forældet”, fordi de bærbare kun bliver kraftigere, hurtigere, mindre og smartere.

Så hvis du er en af dem der har været med på moden i 2010, har du sikkert løbet, haft en smart phone og måske også mobilt bredbånd.

Comments

  1. Noget af det der også er inn i 2010 er miljøet. I den forbindelse kan jeg anbefale LED spots som er med til at spare på strømmen.