Køb racerbane på nettet

En racerbane er et kendt produkt for de fleste. Du ved godt, at du gerne vil have et bestemt mærke, og derfor kan du sagtens købe det på nettet, da du kender den kvalitet, mærket står for.

Hvis du er ligeglad med mærket, fordi banen alligevel kun holder fem minutter i hænderne på umulige unger, er du bedst “tjent” med at købe en noname-bane i en legetøjsbutik. Forvent ikke, at bilerne holder, og forvent heller ikke, at du kan få nye skinner til din racerbane.

Men mon ikke du er på udkig efter en kvalitetsracerbane som f.eks. Scalextric, enten fordi banen er til dig selv, eller fordi dine børn sagtens kan magte en kvalitetsracerbane, der gerne må holde længe til gavn for alle.

Scalextric-mærket er kendt gennem mere end 50 år, og du kan endda anvende de gamle skinner endnu, hvis du skaffer en omformer-skinne mellem det klassiske Scalextric-system og det nyere Scalextric Sport. Kvaliteten er i top, bilerne er rigtigt flotte og vellignende, samtidig er det nemt at få reservedele og nye dæk til en bil og masser af ekstra skinner til en fed bane. Du kan købe nye skinner i butikkerne, og naturligvis på nettet, eller du kan søge efter dem brugte i Den Blå Avis, Gul og Gratis eller på QXL. Sommetider støder man endda på dem på loppemarkeder, hvor folk sælger ud af gemmerne.

Det er i øvrigt vigtigt at bemærke, at på analoge Scalextric-baner kan du køre med biler fra andre leverandører. Derfor er udvalget af biler til en Scalextric-bane enormt stort.

Når du nu har bestemt for for, at det gerne må være et kvalitetsmærke, går man straks i gang med eftersøge gode priser på racerbaner. Jeg anbefaler, at du vælger en Scalextric-bane. Du kan selv vælge, om du er til de nye digitale baner, eller de klassiske analoge baner. Uanset, hvad kan du få masser af udstyr og helt sikkert en racerbil, der passer til dit temperament. Udvalget er generelt størst til de analoge baner, og prisen er typisk en anelse lavere, da du skal bruge en digital chip i bilerne, hvis du kører digitalt.

Du er aldrig ladt i stikken. Du kan sagtens skifte frem og tilbage mellem analog og digital drift. Så køb bare det, du ønsker nu, hvis du ombestemmer dig, er det økonomisk overkommeligt at ændre mening.