Køb solbriller online og spar mange penge

Har du set dig lun på et par lækre designer solbriller fra Gucci eller et andet mærke, så er det værd at overveje at købe disse online. Og her menes ikke bare hos en dansk webshop, men nærmere hos en af de tyske eller italienske webshops!
Priserne er ganske enkelt en helt anden, end den man ser hos optikeren eller tilsvarende danske sider.

Men hvordan gør det rent praktisk?

Solbriller er en svær størrelse at håndtere, hvis man ikke har prøvet dem på forhånd. Det skyldes ene og alene, at størrelsen på solbrillerne variere utroligt meget, og de sidder forskelligt fra model til model. Model A klæder dig måske, og giver dig det look, som du gerne vil have, mens model B får dig til at ligne en nørd. Dette scenarie er faktisk normalt for mange mennesker, og derfor er de utrygge ved at købe solbriller, som de aldrig har prøvet.

Derfor anbefales det, at du prøver solbrillerne enten hos en ven/veninde eller hos optikeren før du køber dem online. Så kan du i ro og mag finde den/de model(ler), som passer dig bedst, og derefter smutte hjem og bestille dem online, og spare en masse penge. Du kan desuden se solbrillerne i virkeligheden, og få en føling med, om din drømme model fra f.eks Tom Ford solbriller nu også er drømmemodellen i virkeligheden, eller om det blot er billedet, som snyder.

Og det er faktisk ikke små penge, som du kan spare. Undersøgelser viser, at du sparer fra 30-80% på dine solbriller online i forhold til optiker priserne. Handler du hos en tysk eller italiensk webshop, så kan du spare ca 10-25% i forhold til de danske webshops.
Desuden findes der flere tyske webshops, som sælge sidste sæsons solbriller til outlet priser. Benytter du en af disse shops, så kan du spare ydeligere penge, og så er 60-80% besparelse nærmest standard!

Som ovenstående viser, så er der faktisk mange penge og spare, og du kan reelt få to par solbriller til et pars pris (1 par i Danmark), hvis du blot handler de rigtige steder.
Reklamationen, ombytning osv er samme regler som i Danmark, så du mister intet ved det!