DET KREATIVE KONTOR – brugskunst, møbler, design, interiør, genbrug

Det Kreative Kontor er en butik, der insisterer på at være nærværende – også på nettet. Vi er mennesker, ganske som du og vores mål med Det Kreative Kontor er, i al sin enkelhed, at drive en butik, der giver os selv og dig energi og smil på læben. Vi synes, det er en fornøjelse at drive butik og finde nye spændende produkter, vi kan tilbyde dig – hvis detkreativekontor.dk oven i købet giver dig inspiration til selv at gå i kast med spændende kreative projekter, ja, så er målet nået!

De produkter, vi sælger, er produkter, vi faktisk gerne selv ville have – det er kriteriet for, at de kan havne her på siden. Hos os banker hjertet for brugskunst, møbler, design, interiør, genbrug, 2nd hand og kreativitet og derfor er nogle af de produkter, vi sælger restaureret, designet eller udført her i værkstedet på Det Kreative Kontor. Vi fører desuden mange produkter fra fx humørfyldte Rice, som er mestre i at lave produkter med skøre detaljer og som bestemt ikke er bange for at kaste farve på dagen. Et andet mærke, vi forhandler, er Pip, fordi vi er ganske så forelskede i det smukke porcelæn, som skriger på hygge og som man kan mixe på kryds og tværs, så det aldrig bliver kedeligt. Vi har også fået ind en række produkter fra Bloomingville og House Doctor, og de får lov til at præsentere sig selv:
Bloomingville
“Velkommen til Bloomingville.
Vi skaber, opdager og indsamler skønne ting til hjemmet og haven.
Bloomingville er den gode historie om en lille virksomhed fra 2000, som startede ud i primitive omgivelser med blot 2 ansatte, men siden da har oplevet en stadig rivende udvikling og i dag har 40 ansatte og 40 kommercielle agenter i Europa. I juni 2011 flyttede vi til nyt domicil med stort lækkert showroom på 300m2. Udviklingen har dog ikke bevirket at Bloomingville lægger mindre vægt på den gode kvalitet, de gode priser og den bedste service. Tværtimod.”
House Doctor
“Hos House Doctor hjælper vi dig med at finde den rette medicin til din bolig. Uanset patientens tilstand har vi det, der skal til for at skabe en unik og personlig stil i indretningen af hjemmet.
Vores stil er provokerende, personlig og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.
Men vi bliver nødt til at advare dig: Produkterne er stærkt vanedannende og kan forårsage let hjertebanken – selv i små doser!”

Vores super skarpe leverandører gør det muligt for os, på Det Kreative Kontor, at give dig den vare, du ønsker dig… ja, og så har vi dig – uden dig som kunde, så er der jo ikke nogen webshop – det er egentlig meget simpelt, det hele.