Kunstige negle – er det noget, mænd kan lide?

For kort tid siden fik jeg erhvervet mig et rigtig godt domæne, nemlig kunstige-negle.dk. Da jeg er mand, er emnet kunstige negle ikke lige noget, jeg ved særligt meget om … faktisk vidste jeg absolut intet om det, før domænekøbet. Jeg kan godt lide at sætte mig ind i nye emner – hvor obskure de så end er – så nu er jeg altså “i lære” som negleekspert 🙂

I denne forbindelse kom jeg til at tænke på: Kan mænd egentlig lide kunstige negle?

Jeg kan sige med det samme, at jeg ikke har det endegyldige svar. Jeg har ikke fået et analyseinstitut til at researche sagen, men ud fra, hvad jeg ved og tror samt det, jeg har læst mig til på nettet, kan jeg prøve at give mit bud.

En hver mand kan vel lide, når hans kvinde – og kvinder generelt – gør noget ud af sit udseende. Og vi kan vist også godt blive enige om, at lange, flotte giver kvinden det der ekstra feminine look.

Så hvorfor skulle mænd have noget imod kunstige negle så længe det ser flot og feminint ud?

Sagens kerne er vel, at nogle ikke kan lide, når neglene ser for unaturlige ud. Fransk manicure er eksempelvis en naturlig fremgangsmetode til at få pæne negle, hvorimod akryl og gele negle er nogle, man påsætter, og hvis de er relativt lange, kan de eksempelvis se ud som nedenstående billede (af akrylnegle) viser:

Lange akryl negle

Er det for langt, kan man så spørge? Som jeg startede med at skrive, har jeg ikke det endegyldige svar. Hvad synes du?

For at sætte ovenstående billede lidt i perspektiv, kan du herunder se et “skræmmebillede” af en kvinde, som i hvert fald efter min mening har alt for lange negle 🙂 Det skræmmende er, at de er 100 % naturlige.

Alt for lange negle

God “fornøjelse”, siger jeg bare 🙂

Comments

  1. Interessant emne – hvor går grænsen mellem noget der er kønt og hvornår bliver det for meget af det gode?

    Det samme gøre sig gældende ved piercing. Det kan være kønt men også blive for meget 🙂

  2. Jeg må sige at jer er enig med “kørekort”, for lidt og for meget fordærver alting.;)

    Men jeg kan nu god lide piercinger,
    specielt navlepiercinger