Kvalitets tekstiler behøver ikke være dyre!

Køber man tekstiler, fx sengetøj, duge, lagner og håndklæder, i almindelige detailbutikker så betaler man oftest en meget dyr pris uafhængigt af, hvilken kvalitet tekstilerne er i. Det har det nye eksklusive lagersalg Tekstilkampagne.dk sørget for at lave om på.

De fleste detailbutikker tager altså meget høje priser for deres sengetøj, duge, lagner og håndklæder og som oftest kan forbrugeren kun vurdere tekstilet ud fra, om de kan lide designet og farven. Typisk for gængse tekstiler i detailbutikker er, at de er færdigbehandlet med softener, som gør, at tekstilerne føles mere bløde og komfortable, men softenerens effekt forsvinder allerede ved første vask. Dertil kommer tekstilernes holdbarhed, som også kan variere meget alt efter kvalitet.

Den nye webshop Tekstilkampagne.dk har en anderledes approach til kvalitets håndklæder, duge, sengetøj og lagner. Hos Tekstilkampagne kombineres kvalitet og pris på bedste vis. Dette gøres at afsætte industritekstiler – high performance tekstiler – som er udgået af kollektion og derfor skal sælges på lagersalg. High performance tekstilerne er kendetegnet ved at have en lang levetid og holdbarhed, høj farveægthed, klor- og kogeægte, designet er simpelt men stilrent og komforten er i fokus. High performance tekstilerne er med få ord produceret til at kunne holde længe, matche ethvert rum og have en høj komfort samt praktisk anvendelighed. Da disse tekstiler også udgår af kollektion i ny og næ, så udnyttes dette til fulde og derfor kan lavere priser opnås. Derfor behøver kvalitets håndklæder, duge, sengetøj og lagner ikke at være dyre! Tværtimod fås nu billigt sengetøj, billige duge, billige lagner og billige håndklæder i high performance kvalitet.