Luksus smykker til den moderne kvinde

Luksus smykker til den moderne kvinde

Der er få ting der holder så længe som en kvindes kærlighed til diamanter og ædelstene – Det siger et gammelt ordsprog i hvert fald!

Der er muligvis også noget om snakken, og hvem kan bebrejde fascinationen og  elegancen i ægte diamanter, som både er så gamle som jorden selv og deres fantastiske klarhed og udformning. Diamanter har derfor ikke uden grund været brugt i smykker siden tidernes morgen – eller i hvert fald siden man blev i stand til at bearbejde dem.

Mange smykkeproducenter har derfor gennem tiden brugt diamanter som omdrejningspunkt i deres kollektioner.

Moderne take på diamanten

Blandt de nyere mærker, som bruger diamanter i sine kollektioner er danske Von Lotzbeck Jewellery.

Von Lotzbeck har givet det moderne smykke et minimalistisk udtryk med brug af helt enkle former og elementer. Kvadrater og cirkler er de gennemgående træk for kollektionerne, hvor det luksuriøse udtryk samtidig er vedholdt.

Smykkerne er bestemt i luksus-klassen, og det skyldes, foruden brugen af diamanter, også den gennemgående brug af massivt guld.

Brugen af guld og de ofte mange diamanter giver et utroligt i øjenfaldende, voluminøst og ikke mindst luksuriøst udtryk, som også koster en smule.

Kollektioner ”Square” og ”Muffin” er blandt de større kollektioner, og her er virkelig mulighed for at få et smukt smykke til samlingen.

De store og klassiske mærker

Det er ikke kun Von Lotzbeck, som anvender diamanter i sine kollektioner – langt fra. Og netop Von Lotzbeck skiller sig lidt ud fra nyere mærker, netop ved den moderne brug af diamanter.

Af de mere traditionelle mærker, som også har eksisteret de seneste mange år, er bl.a. Aagaard by Aagaard, Smykkekæden og Georg Jensen.

Kollektionerne fra de tre er alle klassiske og stadig meget smukke. Det er igen luksus-smykker, og designet af hver producent vil ikke gå af mode i mange år frem. Igen er der tale om smykker, som vil vare hele livet og bringe glæde hos en heldig.

Kvaliteten af smykker gør også, at de på et senere tidspunkt vil kunne genanvendes i nye smykker, hvis man fx ønsker at få smeltet dem om, og få lavet et spacialsmykke.

Det klassiske vil altid være moderne

Er du på udkig efter et moderne luksussmykke, så går du ikke fejl af nogle af ovenstående brands. Der er virkelig noget for enhver smag, og kvaliteten fås ikke bedre. ”Diamonds are a girls best friend” – så her er et par bud til at komplimentere en smuk sten i et smykke der vil glæde den rigtige i mange år.