Nu kun Munthe

Munthe er endnu et modebrand i rækken af mange nye danske mærker, som fokuserer på moderne trends til stilbevidste kvinder. Bag mærket finder man de to stærke kvinder, der tilbage i 2008 slog sig sammen og skabte Munthe plus Simonsen.

Succesen er til at tage og føle på, eftersom mærket på få år har etableret sig indenfor modebranchen. Dette kræver noget helt specielt i sig selv, da branchen er præget af hård konkurrence fra såvel nationale som internationale brands. Især førstnævnte har taget til i styrke herhjemme, hvor man fra 2005 og fremad har set et rekord stort antal mærker blomstrer frem.

Munthe har dog via sin egen unikke stil formået at skabe et brand, som mange af de andre må kigge langt i horisonten efter. Med fokus på moderne trends, unikke detaljer og ikke mindst kvalitetsmaterialer har Munthe lagt sig helt i toppen.

Bag om Munthe

Som sagt er det 2 kvinder der står bag Munthe plus Simonsen, som blev lanceret for mange år siden til de danske forbrugere. De to designere er drevet af ideen om, at skabe stilfulde kollektioner, som forener design og kvalitet. Derfor er der stor fokus på unikke designs, som tydeligt afspejler tidens trends, samt, naturligvis, brugen af førsteklasses materialer.

Denne strategi har medført at stilsikre kvinder kan skabe deres egen stil og unikke fortælling; noget som man ikke ser mange andre brands tilbyde. Det er efterhånden blevet en selvfølge, at flere og flere mærker nærmest efterligner hinandens designs – med Munthe er historien dog en anden, da du altid kan være sikker på unikke beklædningsdele.

Munthe har i dag én fysisk butik i København, men sælges desuden i mange internetbutikker. Herudover har man også udvidet til Norge, Sverige og Holland hvor modetøjet også findes hos diverse butikker. Dette siger lidt om det danske mærkes succes, som altså bestemt ikke skal undervurderes.

Produktporteføljen hos Munthe

Munthe handler om at skille sig ud fra mængden; de individuelle og unikke designs gør dette muligt i en tid, hvor det meste modetøj er blevet mainstream. Det feminine look piftes op med et råt udtryk, hvilket gør Munthe elsket af mange kvinder.

De to årlige kollektioner er meget imødesete hos modebevidste kvinder, som hungrer efter modetøj med stil og kant. Hvis du tør skille dig ud bør du gå på jagt i produktsortimentet, som tæller alt lige fra kjoler og nederdele til toppe og sweaters.

Produktporteføljens mangfoldighed sætter ingen begrænsninger, tværtimod kan du nemt bruge mærket til både hverdag og fest. Dette skal man bestemt ikke undervurdere betydningen af, da det siger meget om mærket. En tendens er ofte at tøj bliver så specielt, at man udelukkende kan bruge det i enkelte situationer; dette undgår du med Munthe, som tilpasser sig dine forstående begivenheder.

Find Munthe og deres meget tøj i én af de mange internetbutikker, som har tøjet på hylderne. Du vil med stor sikkerhed finde noget, der passer til dig og din stil.