Only er dansk! Du kan købe Only tøj online

Du kan lige tro at vi i Danmark er gode til at skabe brands! De er selvfølgelig ikke lige så store som Cola, men Only er et godt eksempel på et dansk mærke.

Only er selvfølgelig ejet af det enorme firma Bestsellers, der også har andre mærker som Jack & Jones, Vero Moda, Selected, Vila osv.

Alle de mærker kender du med garanti, og det er sjovt at sådan et dansk firma der starter i et svært marked, kan få så meget succes.

Only er nok et af deres mest succesfulde brands, men det er også fordi at det er ekstremt respekteret i Danmark, og alligevel sikkert har et pænt salg i udlandet.

Vero Moda er dog endnu større og har hele 800 butikker, hvor at Only ”kun” har 200. Only tror jeg dog er lige så kendt som Vero Moda i Danmark, det er bare i udlandet, hvor at forskellen er kommet ind, og gjort at ikke begge mærker er blevet lige succesfulde.

Hvis du nu har fået lyst til at kigge på Only tøj eller måske købe det, så sælges det man steder online i Danmark, og specielt Smartgirl.dk er et godt sted at tjekke priserne, da det er en af Danmarks største webshops med salg af pigetøj.