Playmobil Brandvæsen

Når man er lille og uskyldig, vil man gerne være brandmand, fordi så hjælper man jo andre mennesker. For mange forældre er det dog ikke lykken, fordi det at være brandmand er farligt – og måske lige tidligt nok, for et lille barn at begynde at beskæftige sig med. Som kompensation, kan man dog med fordel anskaffe sig Playmobils Brandvæsen sæt, store flotte dele og dukker, som er lette for barnet at gribe om, og lege med.

Sættets Dele

Brandvæsenet er sammensat af en helt masse forskellige dele, og det er faktisk op til kunden at købe alle de dele der hører med, da de sælges som oftest særskilt. Det er både godt og skidt, på den gode side er det, at det er op til kundens eget temperament og spenderingslyst at afgøre, hvor mange dele man ønsker at give sit barn. På den dårlige side, så gør det brandvæsenet meget dyrt, da alting sælges særskilt.

Playmobil kan bruges sammen med andre Playmobil dele, så der er altid mulighed for at have noget at lege med, for barnet.

Playmobil Stigeenhed (4820)

Playmobil 4820 indeholder et redningskøretøj (brandbil) udført med en stige, som man kan manipulere, bilen kan desuden blinke med lygter, og hvis man vil lege inde i bilen, så kan man tage bilens tag af, for at simulere virkeligheden for de medfølgende Playmobil dukker inde i selve brandkøretøjet.

Playmobil Brandbil (4821)

Den traditionelle brandbil som er spækket med flotte detaljer og features. Den er udstyret med en vandkanon, har et aftageligt tag, vandslanger man kan flytte rundt med og trække i, og så kan den blinke og lyse fra den blå diode i toppen af førerhuset.