Regntøj er vigtigt som bosiddende i Danmark

Det er ikke for sjov, at vi som danskere har en tendens til at brokke os over vejret. Ikke nok med at det sjældent bliver særlig varmt og der meget ofte er skyer på himlen, så er Danmark også et af de lande i verden hvor der ofte falder nedbør. De totale mængder kan ikke måle sig med mange andre steder i verden, men den periode regnen falder over er relativ lang.

Derfor er det også vigtigt, at man sørger for, at få købt sig noget godt regntøj til sig selv og sine børn.
En Danefæ regnjakke er blevet meget populær hos mange mindre børn og deres forældre og det er ikke kun fordi de producerer børnetøj i et flot design. Deres regntøj har også en god kvalitet som er med til at holde børnene tørre når de leger udenfor, holde dem relativt varme og samtidig lader kroppen ånde så de ikke bliver drivvåde af sved efter at have styrtet rundt på legepladsen.

Prisen ligger ikke i den billige ende, men det kan man vel heller ikke forvente for noget tøj som både er meget populært og har en god kvalitet. Da tiderne lige nu ikke er lige gode for alle, så leder mange også efter udsalg på Danefæ regnfrakker. Børnene skal stadig have lov til at gå i godt tøj selvom økonomien er lidt stram, men man kan lige så godt se om ikke det er muligt at købe tingene lidt billigere.

Denne filosofi gælder ikke kun for Danefæs tøj, men for alle high-end produkter generelt. Molo, Mala, Småfolk og alle de andre børnetøjsmærker har kunnet se et dyk i deres salg og derfor prøver de ved hjælp af både tilbud, udsalg og lagersalg at trække kunderne til sig. Konkurrencen er hård på markedet og fordi profitten på de populære produkter har været væsentligt højere end på de billige mærker som sælges i f.eks. H&M, så har det også være lettere at sætte priserne lidt ned. Spørgsmålet bliver blot, om det bliver muligt at sætte dem op igen når økonomien engang vender. Sikkert er det, at vi i mange år ud i fremtiden vil få brug for regntøj, så det er ikke sådan at markedet kommet til at forsvinde.