Sådan skiller du dig ud på sidste skoledag

Der er rigtig stor kamp om de fedeste kostumer på sidste skoledag. Ikke desto mindre er der desværre rigtig mange, som ender med at gå i nøjagtigt det samme tøj som alle andre. Det må siges at være super ærgerligt. Generelt er det meget de samme ting, som bliver købt på de forskellige kostume-shops. For at undgå at havne i fællen, og i det samme kostume som alle andre, har vi lavet en lille guide, som skal fortælle dig, hvordan du får det fedeste kostume på skolen!

Tænk lidt over hvad der passer til dig

Et stort problem for mange er, at de simpelthen ikke tænker over, hvad der passer til dem. Der findes så mange forskellige kostumer, og mængden af kostumer som reelt set passer godt til en er meget lav. Derfor skal man, måske, lige spørger sine forældre først, hvad de egentlig synes, man skal være. Man kan have et nok så fedt kostume på sidste skoledag, men hvis det ikke passer til en, så har det bare ikke den samme fede effekt. Dine forældre har helt sikkert et forslag!

Det næste du skal finde ud, er bare, om du vil have et sjovt, pænt eller generelt fedt kostume!

Går du efter at vinde årets fedeste kostume?

Hvis du går efter at vinde årets fedeste kostume på din skole, så skal du nok desværre ikke købe dit kostume. Købte kostumer får generelt ikke så meget feedback fra sådanne dommere. Derfor anbefaler vi dig, at du kommer i dit kreative hjørne. Ofte er det kreative mennesker, som vinder disse konkurrencer, da andre simpelthen ikke har overskuddet eller viljen til at gå i gang med et helt vanvittigt sidste skoledag kostume. Som udgangspunkt findes der mange forskellige kategorier, som du kunne gå i gang med at lave dit kostume til din sidste skoledag i.

Vi vil dog sige, at der skal generelt rigtig meget til, for at vinde disse konkurrencer. Det kræver i den grad også, at du er villig til at gå distancen. Vi vil dog minde jer om, at man stadig kan også skal have det sjovt på sidste skoledag på trods af, at man ikke vinder årets fedeste kostume!

Hvor køber man så de bedste kostumer til sidste skoledag?

Der er rigtig mange steder, man kan købe kostumer til sidste skoledag. Det er meget forskelligt, hvor man har lyst til at købe. Det afhænger naturligvis meget af pris og kvalitet. Er du typen, som bare skal have et tilfældet kostume mere eller mindre men til den bedste pris? Så er der naturligvis også en løsning til dig. Desuden er der også en række forskellige webshops, som udelukkende har fokus på kvalitet. Det er bare op til dig, at finde lige nøjagtigt den webshop, som du synes passer til dig, og har de kostumer, som du leder efter. Du kan finde forskellige forhandlere af sidste skoledag kostumer her.