Sænkningssæt

Der er i 2013 en del bilister, som vælger at sænke deres bil, da de ønsker at få bedre køreegenskaber samt manøvreegenskaber. Derudover vælger de mange bilister også at bruge sænkningssættet, da de ønsker et nyt smart look for deres bil.Det er vigtigt for rigtig mange bilister, at deres bil har et smart look udadtil. Der findes et stort udvalg af sænkningssæt på internettet. Der findes sænkningssæt i både god og dårlig kvalitet, og de fleste bilister vælger at købe den dyre løsning, da de synes det er super vigtigt at sænkningssættet er i høj kvalitet. Hvis man ønsker en hård og solid undervogn, skal der investeres i et sænkningssæt i høj kvalitet. Samtlige bilejere, har forskellige behov, derfor er det vigtigt at den enkelte bilejer køber et sænkningssæt som passer til netop hans/hendes behov. Et normalt sænkningssæt består normalt af 4 stk. forskellige fjedre.

Det er vigtigt at sænkningssættets max tilladte aksellast tryk er godkendt, når man køber et sænkningssæt. Man kan normalt finde disse oplysningser på bilens typeplade i motorrummet.
Dog er der også muligt at købe nogle sænkningssæt som kun består af 2 stk sænkningsfjedre. Der findes mange webshops på internettet samt mange bilforhandlere, som sælger sænkningssæt. Hvis sænkningssættet købes online, kan det oftest købes til en god pris.