Sæt et skin på dit iPhone, Macbook eller laptop cover

Laptop og Macbook skins

En laptop er et personligt værktøj, men også en genstand for smykning af dit hjem – om det er i stuen eller i gamer rummet. Det er nok derfor, at Apple har så stor succes med deres iPhones og Macbooks. Folk vil gerne have, at deres laptops og telefoner er en del af deres personlige stil.

Nogle gange er en Macbook ikke nok – eller måske har man ikke kassen til sådan en. Man kan dog stadig få et fedt design, nemlig ved at sætte et unikt laptop skin på. På Coolskins.dk kan man finde en stor samling af laptop skins og Macbook skins, der netop vil passe din laptop eller Macbook. Der er mange forskellige mønstre og illustrationer, der vil passe din sofa, lampen eller hvad nu i din stue.

Når man bestiller et Apple Macbook cover skin, så vælger man blot den Apple Macbook model man har og æblet bliver skåret ud så det passer.

 

iPhone skins

Det er populært at sætte et gummi cover som beskyttelse af sin iPhone, iPad eller iPod cover mod ridser og snavs. Men disse covers er ofte grimme, tykke og klodsede. Det var ikke en mursten man købte, men en flot og slank iPhone 4 eller iPad 2.

I stedet bør man sætte et iPhone, iPod eller iPad skin på sit cover fra Coolskins.dk. Sådan skins, som før nævnt også kan findes til Macbook og laptop, består af et holdbart og stærkt, men tyndt PVC vinyl materiale, der klistres med en helt special lim på dit cover. Under dette skin er der skåret luftriller, så det er nemt at presse evt. luftbobler ud og dit skin vil sætte sig tæt. Dit skin vil gå i et med din iPhone.

En iPhone er et udtryk for din unikke personlighed og det er derfor din iPhone skal være unik ligesom dig. Et skin til dit iPhone cover kan netop gøre dette for din iPhone og dig. Et skin fra Coolskins.dk vil både beskytte mod snavs, ridser og små slag, mens samtiddig give dig din personlige udstråling.

Design dit eget skin til din iPhone, laptop, Macbook, iPad eller iPod

Coolskins.dk har selv mange forskellige skins i deres kollektionen, men det er meget populært, at indsende dit eget design og få det fremstillet til et helt unikt iPhone eller laptop skin. Sådan gør man sin Macbook, iPhone og/eller laptop unik som sig selv. Dit design kan være et billede af din kæreste, kat, ferie eller hvilket som helst andet du kunne tænke dig at få på din laptop eller iPhone. Du kan bruge den smarte skin designer app på hjemmesiden, hvor man selv kan lave opsætning og det sidste design, så man får et skin, der passer perfekt til coveret. Prøv at  lave dit eget skin kan laves til iPhone, iPod, iPad, laptop og Macbook nu og se hvor nemt det er.

Som virksomhed er det super fedt at sætte et skin på sine laptops eller Macbooks. Det er cool at sætte logo eller andet design, der matcher virksomhedens markedsføring.

Andre eksempler på brugen af skins kunne være, at det kan være svært at finde en unik fødselsdagsgave, når budgettet er lidt stramt. Et lav dit eget iPhone skin koster 155 kr. inkl. fragt og giver muligheden for at give en ganske unik gave til en ven, familie, din nabo eller hvem du synes fortjener et cool skin til deres iPhone eller laptop. Man kan også vælge et cool design til dit cover fra skin design kollektion.

Noget særligt er, at alt fragt er inkluderet, for hader du ikke også, at blive mødt med 39 kr for ekspedition og fragt? Alle priserne på iphone og laptop skins er inkl. fragt.