Skal børneværelset indrettes til den lille ny? – disse ting bør du have i børneværelset!

Der er mange ting, man skal tænke på som nybagt forældre, og en af dem er børneværelset. Der er mange retninger man kan tage med indretningen af børneværelset, og ting du skal tage med i dine overvejelser. Alt afhængig af hvad der skal foregå i børneværelset, er der bare nogle møbler eller dekorative genstande, man bør have med. Denne artikel giver dig nogle bud på, hvad du kan placere i børneværelset – set bort fra de åbenlyse som sengen, gardiner og reolen.

 

Sengehimlen er perfekt til børneværelset

Hvis du ønsker at give værelset en eventyrlig atmosfære, er sengehimlen perfekt til at inkludere på indkøbslisten. Den er med til at give børneværelset lidt kant, elegance og den pynter virkelig på børneværelset. Med den rette kombination af lagen, sengetøj samt sengehimmel, kan gøre barnets sovetid til et sandt paradis, som barnet ikke vil have i sinde at forlade. Måske, tænker du at det ikke være et ideelt valg uden at tænke på barnets køn? Her vil jeg tværtimod mene, at sengehimlen vil passe uanset barnets køn, måske vil den ikke passe ind ligeså længe som for en dreng som for en pige – idet drengen måske vil anse det som “piget”. Men det vil stadig være et ideelt valg for at skabe et hyggeligt og eventyrligt børneværelse.

 

Rutchebanen – den klassiske 

Der er ikke noget sjovere end rutchebaner – sprængfyldt med Adrenalin og fart. Selvfølgelig, er rutchebanerne man kan ikke placere i børneværelset af den helt samme størrelse, som dem du finder i forlystelsesparkerne, men det giver stadig den følelse af spænding og fart. Man forbinder rutchebanerne med leg og sjov, og så længe at de har et flot design, er det også et godt fit til børneværelset.

 

Wallstickers og wallpaper

Sørg for at hænge noget på væggene – det behøver ikke være så gråt og kedeligt. Lad barnet vælge noget pænt wallpaper eller wallsticker, som de kan få glæde af mange år frem – eller vælg noget, der er lidt at enten male over eller fjerne. For det kan være en besværlig opgave at få det væk igen, hvis man ikke lige har tænkt tingene igennem, og valgt den mest klæbrige type wallsticker, så kan der sagtens gå en dags arbejde til det – muligvis mere, hvis det hiver malingen med. Så undersøg tingene inden du gør noget, for det er en fejl som mange har begået, eller måske kun mig.

Er der en til flere af disse ting, som du eller dit barn vil have til børneværelset, kan I netop gå ind på https://www.miniartcph.dk/, hvor I vil finde et stort sortiment inden for børneinteriør samt de ovennævnte forslag til produkter. Herinde vil du finde lækre børnemøbler, wallstickers m.m. i høj kvalitet.