Skal det være dyrt eller billigt sexlegetøj

Skal det være dyrt eller billigt sexlegetøj

Jeg går og tænker på fænomenet billigt sexlegetøj. Hvad er egentligt forskellen på billigt sexlegetøj sammenlignet med dyre mærkevarer? Jeg har selv investeret i en Fleshlight af den ukurante type. Det vil sige en Fleshlight som ikke er den oprigtige Fleshlight men derimod en langt billigere variant, der kaldes for en DMM Mature. Den fungerer ganske udmærket for mig, og jeg anvender den 1-2 gange om ugen. Så skal det være dyrt eller billigt sexlegetøj?

Hvad er jeres erfaringer

Jeg er lidt interesseret i at høre hvad I har at sige? Hvis I nogensinde køber sexlegetøj til jer selv eller til kæresten, vælger I så det dyre sexlegetøj, altså mærkevarerne eller vælger i billigt sexlegetøj i stedet for?

Jeg er ikke synderligt interesseret i at høre, hvad i specifikt køber. Jeg er ret interesseret i at vide om I anvender det dyre eller det billige? Har I valgt dyrt eller billigt sexlegetøj?

De fleste af min venner anvender Fleshlights af den billige type, fordi prisen er så meget bedre end på den oprindelige Fleshlight, og mine venner siger, at de er godt tilfredse med det de har købt, og at deres ”Fleshlight” gør jobbet ganske udmærket. Så skal man vælge det dyre eller det billige sexlegetøj?

Så hvad er jeres erfaringer med køb af sexlegetøj? Skal det være det dyre eller det billige?

Billigt sexlegetøj

Der florerer en hel del omkring billigt sexlegetøj skulle være farligt at anvende fordi det angiveligt skulle indeholde ftalater. Ftalater er et hormonforstyrrende stof, der anvendes som blødgører i f.eks. sexlegetøj fremstillet i PVC. Jeg har lavet en del research på området og fundet frem til, at alt billigt sexlegetøj, der sælges i Europa uanset oprindelsesland, har CE-mærket påtrykt på pakken. CE-mærket er en lovgivning under EU, der sikrer forbrugerne, at producenten indestår for at sexlegetøj er sikkert at bruge. Det kaldes lov om produktansvar. Så min research på området viser, at der umiddelbart ingen fare er ved at anvende billigt sexlegetøj. Såfremt CE-mærket sidder på pakken.

RoHS-forordningen under EU

Mht. til det billige sexlegetøj så er der også en anden forordning – CE-mærket er en lov -, der kaldes for RoHS-forordningen. Den tilsiger, at hvis en producent vælger at påtrykke Rohs-mærket på sine produkter, så indestår producenten for, at der ingen skadelige bivirkninger er ved at anvende produkterne. Så det er altså sikkert at købe og anvende billigt sexlegetøj.

Jeg vil gerne vide – som sagt -, hvad er jeres holding til fænomenet og hvad har I selv gjort?