Skoletaske til voksne – lærertaske i ægte læder

En skoletaske til lærere lavet af læder – et absolut must

Det er den klassiske lærertaske: Lavet af slidstærkt kernelæder, med to små rum på fronten, kan lukkes med spænder, hænger ned fra lærerens skulder, indeholder hæfter, bøger, mapper, kridt, penne og mere. Læder skoletaske til lærere har eksisteret i generationer, og den hører stadig til den nye generation af lærere. Der er sket meget, i det mindste med hensyn til stil: lærertasken er blevet smart.

Køb din næste lærertaske i læder på laerershoppen.dk – Fri fragt og hurtig levering

En mobiltelefonlomme? En tabletlomme!

Tekniske fremskridt har ikke kun nået eleverne, men også lærerne. Meget få mennesker bærer stadig stabler med papir rundt omkring i disse dage. Meget materiale behandles digitalt, kopiark og billeder gemmes på tabletten eller den bærbare computer og vises kun i klasseværelset via projektoren eller på smartboard. En skoletaske til lærere (læder) skal leve op til de nye forhold. I stedet for de brede rum til mapper og mapper, har mange af taskerne nu polstrede indre rum til tabletter eller bærbare computere. Taskerne skal stadig være rummelige: it-udstyr, kabler og om nødvendigt opladere. Kridt og røde kuglepenne og blyanter er stadig nødvendige, og selvfølgelig bør mobiltelefonlommen ikke mangle. Lædertasken er moderne i form af messengerbags og kan bæres hængende bagpå, har dybest set et håndtag ud over skulderremmen, og sidstnævnte er selvfølgelig justerbar i længden. Let tilgængelige ydre rum til vandflasker, nøgler og andre små ting er en del af det. Med hensyn til ekstra fag er lærertasken på ingen måde ringere end skoletasker til børn.

Lidt ekstra gør det ekstra sjovt!

Naturligvis er lærertasken primært en arbejds taske. Men hvem siger, at arbejde ikke kan være sjovt? Læder behøver ikke at være i naturlig brun farve. De nye tasker fås i alle farver, fra elegante hvide til beige toner til stærke brune toner og sort. Og hvis du kan lide det meget farverigt, finder du læderskoletasken til lærere i lys rød, blå, gul eller æblegrøn eller grøn. To-tone er naturligvis også mulig. Ud over farverne er der også tekniske ekstramateriale: Der er en output til MP3-afspillerens hovedtelefoner samt et ekstra rum til PowerBank, inklusive kabler og adaptere. Hvis du kan lide det meget miljøbevidst, skal du være opmærksom på integrerede solcellepaneler, der bruger solens stråler på vej til arbejde for at oplade en PowerPack, smartphone eller tablet-pc.

Praktiske er ekstra store bærestropper, der ikke kun giver adgang med én hånd, men også kan lade tasken dingle fra skulderen som en dame håndtaske. Som ekstraudstyr tilbyder nogle producenter det passende penalhus, tegnebog og arrangør lavet af læder i samme farve og i et matchende design. Beslag, som trallerammen kan skubbes i, giver dig mulighed for at tage den med dig på ture. Og selvfølgelig er der også den særligt bæredygtige lærertaske: Lavet af de gamle læderafdækninger af kasseret sportsudstyr hjælper de holdbare materialer med at få en slags anden levetid.

Form, funktion eller noget helt andet?

I sidste ende skal enhver lærer beslutte, hvad der udgør den perfekte skoletaske til lærere. Der er tidløse til progressive design såvel som særligt små og lette tasker til fremragende minimalistiske lærere og meget store eksemplarer til dem, der vil få plads til madpakken sammen med mapper, bøger, elektronik og kabel. Under alle omstændigheder er det værd at være opmærksom på den lagerplads, der er tilpasset dine egne behov, til korrekt forarbejdede nitter og forstærkninger på de rigtige steder. Erfaringen har vist, at det også er praktisk, hvis den højre skulderrem stadig kan købes efter et par år – dette er sliddele, der giver op på et tidspunkt.

Køb en skoletaske til voksne på Laerershoppen.dk