Skræddersyede jakkesæt lavet på 3D teknologi

Alt for mange folk render rundt med en kropsform, som ikke passer ind i tøjmærkernes idealer om det perfekte jakkesæt. Det resulterer ofte i tøj som enten fremstår for kort, for langt, for smalt eller for stort. Løsningen på problemet kunne f.eks. være det nytænkende firma Mond of Copenhagen.
Her kan du som det eneste sted i Danmark få lavet et skræddersyet jakkesæt, eller en skræddersyet skjorte, baseret på en 3D model af netop din krop.

Der er et hav af muligheder til hvordan dit nye skræddersyede jakkesæt skal se ud, så der er noget til enhver smag. Mond har åbnet op for en masse designmuligheder der er med til at gøre dine produkter unikke. Man kan fx bestemme antal knapper, slidser, kontrastfarver, inderfoer osv. Du får selvfølgelig kyndig vejledning hos Mond, som ved lige præcis hvad de snakker om, og hvad der vil opfylde netop dine behov. Det eneste du skal gøre er, at møde op i deres butik/showroom på Frederiksberg, hvorefter i sammen går igennem hele købsprocessen.

Selve produktionen af dit nye sæt bliver foretaget i Asien vha. state-of-the-art faciliteter, således at kvaliteten lever op til, og overgår de forventninger som en moderne forbruger har i dag. Leveringen tager ca. 6-8 uger, hvorefter du får besked om at du kan afhente dine nye produkter.
Noget af det vigtigste som kunde, er at føle sig tryg igennem hele forløbet, hvorfor købet af dit nye sæt inkluderer en tilpasningsgaranti. Det betyder at de eventuelle små tilretninger der måtte være behøv for, bliver lavet på Mond’s regning.

Selv om at konceptet tilbyder dig meget mere end du kan få i de traditionelle herretøjsbutikker, så ligger prisen faktisk på samme niveau, og endda en anelse under. Deres jakkesæt koster ca. 3999 kr. inkl. alt.

Udover skræddersyede jakkesæt og skjorter, tilbyder de også en spændende vifte af tilbehør som passer perfekt til de skræddersyede produkter. F.eks. et meget bredt udvalg af de nyeste slipsedesigns, kvalitetsbælter af kalveskind, dankortholdere i læder, læderhandsker, butterflys og lommeklude mm.

Det er helt sikkert et besøg værd. Man kan gå ind på hjemmesiden www.mond.dk og se deres nyeste designs, hente mere information samt få et komplet overblik over deres priser.

De har en vision om altid at levere det perfekte skræddersyede jakkesæt, hvilket også resulterer i at Mond i dag er markedsførende med nye teknologier, både i købsprocessen såvel som i produktionen, der gør at de er milevidt foran når det kommer til skræddersyede produkter.