Soaked in Sneaky fox strømpebukser

Soaked in Luxury er det yngste brand i IC Companys-koncernen, hvor andre store, danske brands også har deres oprindelse. Soaked in Luxury så dagens lys i 2005, hvor den første kollektion af modetøj til kvinder blev lanceret. Siden er det gået stærkt og mærket er i dag at finde i masser af store modebutikker, såvel nationalt som internationalt.

Hos Soaked in Luxury arbejder man ud fra en mission; nemlig at bygge en bro imellem high-street fashion og højtprofileret modedesign. Kombinationen af disse to giver enestående og eksklusivt modetøj, der appellerer til alle kvinder med hang til luksus. Den aggressive prisstrategi, som også har været en del af brandet siden begyndelsen, har samtidig betydet, at Soaked in Luxury fører nogle fordelagtige priser. Dette er et sjældent syn, hvis man sammenholder kvaliteten og designet med prisen, som er væsentligt lavere end hos mange andre modemærker, som ikke leverer halvt så smukke designs. Til kan erhverves et pat Sneaky Fox strømpebukser.

Om Soaked in Luxurys produkter

Kollektionerne er altid præget af mange farver, stor variation af tekstiler og kreative detaljer. Dette skiller Soaked in Luxury ud fra mængden, hvilket er særdeles vigtigt i dag, hvor der ikke findes noget værre end at være kedeligt klædt. Trænger din garderobe til nyt liv? Så er mærket og strømpebukser her noget for dig! Se en tøj forhandler her.

Produktporteføljen er vokset hvert eneste år siden 2005, hvorfor den i dag har nået en betragtelig og ganske pæn størrelse. Sortimentet er spækket med modetøj til både hverdagsbrug og festlige begivenheder, hvilket igen sætter en tyk streg under Soaked in Luxurys appeal til alle kvinder i alle situationer.

Det feminine look er i førersædet, ligesom der er kælet for hver eneste detalje. Dette sikrer dig unikt modetøj, som ikke bare er en del af mainstream-strømmen. Du får detaljer, personlige touch og meget mere med tøj fra Soaked in Luxury. Til denne kolde efterårstid er strømpebukser et must og ikke mindst fra Sneaky Fox.