Solbriller i 2011

Ifølge kalenderen er det sommer, men vi mangler for alvor solen! Men vejret et lunt, og til tider trykkende, men det regner også meget desværre. Måske det bliver bedre i August og September, hvem ved?

Men selvom vejret ikke er optimalt, så går rigtig mange med solbriller, som er kendt som sommerens vigtigste accessories. Ikke at mange efterhånden ikke benytter dem hele året, men der er bare flere, som går med solbriller om sommeren.

Står du som mand og mangler et par super fede solbriller, så er det værd at overveje et par solbriller fra Carrera. Det italienske mærke er både moderne og meget hot pt. Der findes et hav af modeller i alverdens farver, så der er noget for enhver smag.

Er du kvinde, så er det måske værd at overveje et par solbriller fra danske Pilgrim. De har en stor kollektion, som burde dække enhver smag. Der er mange modeller i flere forskellige farver.
Alternativt så kunne et par solbriller fra Ferre være interessant. Selvom det italienske mærke ikke er super kendt i Danmark, så er det på vej ind på markedet. Det skyldes især de lækre designs, og de mange fede modeller, som både er lækre, elegante, feminine og eksklusive.

Har du ikke så mange penge til at købe solbriller for, så kunne du overveje at handle hos et af de mange online outlets i Tyskland eller Italien. Det kunne f.eks være hos Customfit.eu, som har et meget stort udvalg!