Spændende nyheder fra solbrille verdenen

Der kommer i 2012 flere spændende nyheder fra solbrille verdenen. Flere og flere mærker bruger enorme ressourcer på, at designe og skabe solbrille kollektioner, som overgår alle konkurrenternes. Nogle med stor succes, mens andre fejler, fordi de rammer totalt forbi tidens trend og tendenser. Men sådan er det jo i alle brancher, og solbriller er ingen undtagelse.

Et mærker som altid har haft meget succes med innovative designs og konstruktioner, det er Oakley. Oakley solbriller er noget af det ypperste indenfor praktiske solbriller. Stellet er yderst fleksibelt, glassene kan ikke smadres med en hammer og komforten er i top. I 2012 kommer anden kollektion af Oakleys kvinde solbriller. Det bliver spændende at se, hvad de disker op med der.

2012 bliver også spændende, hvis man er til spicy designs ala John Richmond. Den engelske designer med base i Italien, har for alvor fået skudt gang i en solbrille succes, fordi hans designs er unikke. Richmond følger hverken tiden eller trenden, men skaber sit helt eget univers, og det tiltaler flere og flere. Derfor er Richmond ved at blive en smule mainstream, da hans designs er blevet kult!

Generelt så byder 2012 på farver. Mange solbrille mærker inkl Gucci, Fendi, Dior, Prada mm er gået farve amok. Jo mere farverigt des bedre, må næsten være mottoet. Så det bliver spændende af følge, hvordan dette farve mekka vil påvirke den generelle trend.