Spar penge på hobbybudgettet ved at købe en hobbypakke

Hobbybudgettet er ofte hårdt presset hos alle os med en hobby. Hvor tit hører du ikke fra andre: “det lyder som en dyr hobby!” – og det er jo rigtigt for der findes vist ikke noget, der hedder en billig hobby. Men heldigvis kan hobbyfolk og samlere sagtens spare penge ved at købe pakker med hobbygrej i stedet for at sjatkøbe alting til fuld pris.

Et godt eksempel er HAMA miniperler, der ofte købes som sæt eller i poser med løse perler. Ved at købe en kæmpepakke med HAMA miniperler sparer du faktisk mindst 10 procent i forhold at købe alle tingene lidt ad gangen – og så er du sikker på at have alle 49 farver plus en hel del nyttigt ekstra tilbehør. Dertil sparer du porto, og så er priserne i forvejen i den lave ende i forhold til flere andre butikker.

Hos Onkel Carsten finder du mange pakketilbud, og der kommer flere til hele tiden. Hvis du har en god idé til et pakketilbud, er du velkommen til at kontakte Onkel Carsten og fortælle om dine ønsker.

Hobbyfolk og samlere finder tit det de skal bruge til racerbanen og rørperlemønstre i denne lille, men stadig velassorterede hobbybutik på  nettet. Pakkerne med finder du kun hos Onkel Carsten. Det er en dejlig nem måde at shoppe det, du skal bruge på, når tingene allerede er pakket og klar.

Din hobby er vigtig fordi den giver dig glæde og noget at slappe af med og se frem til. Derfor skal du naturligvis bruge dine penge bedst muligt.

Tak fordi du læste med helt hertil – hvis du tilmelder dig Onkel Carstens nyhedsbrev kan du få oplysninger om varerne, inspiration til din hobby og yderligere rabatter.