Står du og mangler en ny Fjällräven taske?

Uanset hvem man og hvor man kommer fra her i landet, så har man med garanti et eller andet forhold til de verdenskendte tasker og rygsække fra Fjällräven. Med sine yderst genkendelige design og høje kvalitet har Fjällräven været en af de helt store spiller på markedet i over 50 år.

Hvis man ikke selv har ejet en, så kender vi nogen der har, og som den dag i dag bærer rundt på en falmet taske, der bare nægter at give op. Det er sådan vi kender og elsker Fjällräven. Som den gode gamle taske, der aldrig svigter.

Men hvis man nu står i den frygtelige situation, at ens elskede taske endelig er afgået ved døden, hvad gør man så? Jo man køber naturligvis en ny Fjällräven. Men hvad skal man så være opmærksom på? Vi har fået www.eventyrsport.dk til at give svaret.

Læs med herunder og tips til at vælge din nye Fjällräven taske.

Hvad skal man se efter i en taske?

Der er ingen ende på de mange tasker på markedet i dag. Uanset om det skal være en Messenger-taske, en computertaske eller noget helt tredje, så er der masser af muligheder. At vælge en type er et spørgsmål om personlig præference. Der er dog et par ting, at man skal overveje, når man vælger en ny skuldertaske.

Nem tilgængelighed

I modsætning til en håndtaske, der åbnes med begge hænder og til tider sættes på en flad overflade for nemmere adgang, så benyttes en god skuldertaske oftest mens man stadig har den på. Det vil sige at tasken skal have en simpel lukning, der er sikker, men ikke for vanskelig at åbne. Lynlåse skal glide let med en hånd uden at skulle holde fast med den anden hånd. Lukkeremme, der løber hen over tasken, skal være sikre, men lette at åbne. Magnetiske lukninger er noget af det nemmeste, men også noget af det mest usikre. Nogle tasker har velcrolukninger på indersiden, hvor de to sider af taske mødes. Åbne tasker er nemme at bruge, men der er mindre sikkerhed og privatliv med en sådan taske. Vælg det, er passer bedst til dine behov.

Organiserede rum

Indholdet af en taske, især en der er til den større side, har en tendens til at bevæge sig rundt, især når man vrider sig, læner eller bukker sig forover. En taske med indvendige og udvendige lommer, samt lynlåsede rum holder tingene på deres plads. Dette gør det ikke kun nemt at finde det man lige står og mangler, men det forhindrer også at tasken hele tiden glider rundt på skulderen, på grund af vægten.

En god rem

Om en taske er god eller dårlig afhænger i høj grad af remmens kvalitet. På nogle tasker er skulderremmen justerbar, så den kan forlænges eller forkortes efter behov. Det er ikke livsnødvendigt med en justerbar skulderrem, men det er en dejlig ting at have, især hvis taskens indhold er tungt.

En skulderrem skal også være så bred som muligt for maksimal skulderkomfort. En smal rem vil skære i skulderen under vægten af ​​den fulde taske. En polstret rem giver endnu bedre komfort.

Der findes en Fjällräven til alle behov

Uanset hvem man er eller hvad man skal bruge den til, så findes der en Fjällräven taske til ens behov. Hvis man har brug for en stor taske med masser af plads, så kan man fordel vælge en Duffel No. 6, men hvis man bare har bruge for noget til sine hverdagsting og en laptop, så kan man måske nøjes med en Övik Shoulder Bag. Valget er ens eget, men man vil aldrig fortryde at have købt en Fjällräven.