Støy – Mode

Støy Munkholm’ er en inspirerende webshop, jeg ofte lader mig inspirer af. Denne hjemmeside  har tøj til hver en lejlighed, lige fra hverdagsbrug til fødselsdag til galla.

Efter jul, da jeg havde fået julegaven pengene samlet, har jeg været et smut forbi deres webshop for at lade mig inspirere til nye outfit til garderoben. Jeg fik brugt rimelig mange af de penge, jeg fik i gave, men jeg kan rigtig godt lide at bruge mine penge på modetøj og skifte garderoben i ny og næ. Jeg har først og fremmest fået mig en ny vinterjakke her op til de kolde vintermåneder. Jeg faldt for en grå/grøn acne jakke som jeg simpelthen måtte eje, så den kom i indkøbskurven. Jeg skulle også have mig en ny kjole, som jeg nok også kommer til at bruge som nytårskjole, det er en tiger of sweden kjole i modellen Floria Knit Dress i sort. Jeg har modtagen pakken fra Støy, og må sige jeg blev positivt overrasket især over denne kjole. Den sidder endnu bedre end troet, og hvis det måske skulel være nytårskjolen inden, skal det i hvert fald være det nu. Udover dette skulle jeg også have et par nye skjorter. Jeg endte med at købe 2 skjorter hvor den ene var en T by Alexander Wang i sort i modellen Silk Chiffon Shirt og den anden var Fall Winter Spring Summer i black stripes i modellen London Calling Shirt.

Hvis du før har været i Aarhus i deres fysiske butik, ved du også at butikken er sprængfyldt med lækre modetøj fra alle de internationale kendte mærker. Acne, Tiger of Sweden, Marc by Marc Jacobs, Nike og Støys eget mærke.
Online på deres webshop finder du også alle disse skønne modeartikler, gerne med meget rabat og med en fragt der er til at betale. Og så kan man købe derhjemme i ro og mag.