Super lækre push up jeans

Jeg var på udkig efter et par latinamerikanske push up jeans (for at glæde min kæreste) og havnede så på www.fashion-latina.dk (som er online forhandler af alt muligt latinamerikansk mode dametøj på nettet). Da de har alt muligt inden for latinsk mode var det svært at bestemme sig hvilket par jeg skulle vælge, men det endte med at blive et par højtaljede lyseblå push up jeans fra Brussi jeans. De så bare så lækre ud på billedet.

Dagen hvor pakken skulle komme kom endelig (jeg havde ventet i spænding). Jeg fik pakken pakket op og der var de. De skønne latinamerikanske push up jeans i lyseblå, hvor var de bare flotte, ligesom på billedet på hjemmesiden.Jeg kunne ikke vente med at prøve dem, så på kom de og waow hvor passede de bare perfekt og de føles utrolig dejlige at have på. Jeg kunne næsten ikke vente med at se min kæreste reaktion på mine nye jeans. Men tiden kom og han kom træt hjem fra arbejde. Jeg fik ham sat i sofaen og sagde “vent her, skat, der er noget jeg skal vise dig”. Kort tid efter kom jeg tilbage iført mine nye jeans på og det eneste min kæreste kunne sige var “waow de sidder jo perfekt på dig”, og han smilede og hele 10 øren, og det gjorde de nu også. Så det var hele købet værd.

Fashion Latina er helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til og varmt anbefale til andre pige der søger latinamerikansk dametøj i super god kvalitet. Tøjet sidder perfekt, i hvert fald mine jeans. de har også en masse andre spændende var bl.a. damesko i ægte læder, push up jeans (som jeg har omtalt), demin jakker og veste og meget meget mere som I selv kan tjekke ud