Vælg den rigtige mobil

Står du og skal bruge en ny mobiltelefon, er der en del ting du skal tænke på inden du køber. Nogle er interesseret i en telefon der blot kan ringe, og som kan holde længe. Hvorimod andre gerne vil havde det nyeste nye, med en masse smarte funktioner. Meningen med denne liste er at hjælpe dig med at vælge den rigtige mobiltelefon.

  1. Sony Ericsson Elm, almindelig og handy telefon, den er god til folk der ønsker en let håndterlig telefon, men som ikke har brug for en masse smarte funktioner, der medfølger dog GPS. Den kan fås fra ca. 2.000 kroner med abonnement.
  2. Samsung B2100, endnu en let og rimelig almindelig mobiltelefon, som er perfekt til almindeligt forbrug. Det smarte ved Samsung B2100 er også at den er robust og stødsikker, så den kan klare en del. Fås fra ca. 2.000 kroner med abonnement.
  3. Iphone 4, hvis du er interesseret i at havde det nyeste af det nyeste, indenfor mobiltelefoner er Iphone 4 lige mobilen for dig. Den koster meget mere end andre telefoner på markedet, og prisen er måske også lidt for høj i forhold til hvad den egentlig kan, men til gengæld får du det ultimative indenfor mobiltelefoner. Kan fås fra ca. 7.000-8.000 kroner.
  4. HTC desire, hvis du gerne vil havde en smart telefon, men ikke har råd til at købe en Iphone 4 er HTC desire en god telefon, den kan fås fra ca. 4.000 kroner.

Der findes selvfølgelig tusindvis af andre telefoner på markedet, så derfor kan det være en god ide lige at sætte sig ordentlig ind i markedet inden man køber.