At vælge den rette festkjoler

At finde den rigtige festkjoler kan være en udfordring selv for den mest perfekt formede kvinde. Normalt ser hvad ser fantastisk på bøjlen forfærdelige i omklædningsrummet. Hvis en kvinde ved sin kropstype, kan så udfordringen at finde den perfekte kjole dog en smule lettere.

Når leder efter den perfekte festkjoler, holde følgende tip i tankerne for hver type.

Æble form
Denne kropstype kan være ganske svært at klæde sig til som tøj designere sjældent gøre tøj med apple formet kvinde i tankerne, men denne kropstype er ret almindeligt.

Når dressing til en apple formet krop, overveje dristige interessant øreringe og halskæder, der trækker øjnene væk fra maven og mod halsen og hovedet i stedet. Kvinder med en apple formet figur bør undgå fastspændte kjoler og smalle nederdele, som taper i.

Pæreform
Hvis en kvinde har en pære formet krop, så er hendes hofter bredere end hendes buste. I at vælge en kjole, skal hun vælge en på en sådan måde at skabe en illusion af en fyldigere buste og overkroppen. Som med en apple formet kvinde, kan velopbygget og subtile skulderpuder oprette denne indflydelse. Men i modsætning til at apple formet kvinde, kjoler, fremhæve taljen kan bæres. Korte Derudover ærmer eller, afhængigt af kropsvægt, ærmeløse kjoler kan bæres for at henlede opmærksomheden på overkroppen.

Kvinder med pæreformede organer bør aldrig bære tøj, der tilføjer bulk omkring hofte-området. Dette betyder, at man bør aldrig bære meget fuld nederdele eller tøj med lav talje, der hviler på hofterne snarere end taljen.

Timeglas
En kvinde med en timeglas figur har masser af muligheder med det vigtigste mål for sin kjole til at smigre de eksisterende proportioner af sin figur uden at tilføje for meget stof og bulk til ensemblet.

Kvinder med timeglas tal bør bære semi-monteret og skræddersyede tøj. Kjoler, fremhæve taljen kan være særligt smigrende på en timeglas formet kvinde.

Straight/slank

Hvis en kvinde har en straight type, hun kan se godt gå ned landingsbanen, men når det kommer til praktiske dressing, bør hun overveje tøj, som understreger hendes kurver. Kurver kan understreges af blusset kjoler, der er blousy på toppen og bunden, og kvalt i lige i taljen.

Athletic
Hvis man er heldig at have en atletisk krop type på grund af fremragende helbred, bør hun skilte med det. Når det er sagt, kan hun ønsker at tilføje et feminint touch til kjolen vælger en flagrende kjole med en feminin mønster. Men husk at feminine ikke er altid lig med blomster og kreativitet fremmes.

Høj
En høj kvinde bør overveje iført slags kjole, som kun en høj kvinde kan slippe afsted med. Det er normalt kun den højeste af kvinder, der kan trække ud længe slående kjoler ser man på awards shows som Oscar’s. Hvis en kvinde forsøger at finde en kjole til en høj kropstype, er det slags kjole, der bør overvejes. Men husk at holde hælene kort.

Petite
I modsætning til høje kvinder, bør petite kvinder være forsigtig, når iført en lang floor længde kjole. De skal sikre, at der ikke er for meget overskydende materiale, som dette kan drukne deres ramme. Når du vælger en kjole og tilbehør til petite kropstype, bør du også holde i tankerne betydningen af skalaen. Store mønstre og tilbehør kan overvælde petite rammen og henlede opmærksomheden på lille størrelse.

billige festkjoler online