Hvordan bliver man trendy som kvinde?

Du kender garanteret til det med, at moden skifter så ofte, at du føler dig bundet til evig fornyelse af klædeskabet, også selv med en ny smart mode som du har gået rundt, og syntes virkede total kikset.

Problemet med dette er at, hvordan bliver man trendy som kvinde, når man samtidig gerne vil holde sig indenfor det man selv finder smukt, lækkert og klædeligt selv hvis det måske ikke er med på den nye modetrend?

Hvis du gerne vil være en trendy kvinde der ikke er fanget af alle de nye luner, som faktisk ret ofte kan virke lidt tåbelige og ”opfundet” af folk der bare er løbet tør for nye ideer, så skal du starte med at følge nogle ret simple ideer der kan få dig både til at se trendy ud men også føles rigtigt indeni.

Forarbejdet er vigtigt

Her i livet skal man forberede sig, før ting som regel bliver vellykket eller succesfuldt og så er selve emnet området du gransker i, ret ligegyldigt for at opnå succes for det gør sig gældende indenfor alle emner.

I forhold til at skabe sig en trendy stil, der er forarbejdet at søge inspiration til din stil, og det nemmeste sted at indhente denne inspiration er ved at besøge modeblogs, webshops, magasiner og andre steder hvor forskellige styles som f.eks. i Saint Tropes tøj, Ichi eller andet modetøj bliver fremvist.

Det man skal holde øje er med er ikke alle de særpræget og overdrevne couture modeller men derimod snits i tøj, farver, tendenser og lignede for disse ting er hvad der skab modetrenden, og man kan sagtens finde ”almindelig” trendy tøj med disse nye tendenser i.

En ting der kræver research og forarbejde, er at kende sin egen stil, fordi hvis man ikke har denne viden på plads kan det blive en bekostelig affære hvis man i vildrede fornyer hele garderoben hvert år. Derfor find ud af hvad din stil er, indenfor dine præferencer for hvad slags tøj du vil fremvise dig selv i, hvad din alder er og selvfølgelig også ud fra din kropsbygning.

Trendy kommer efter forarbejdet

Når du har lavet dit forarbejde og fundet ud af hvem du er som person, hvad du kan lide og hvad der er moderne så er det lige for at starte med at supplerer det tøj man allerede har med nyt tøj.

Hav en sund selvkritik når du udvælger tøjet, og du vil dermed have skabt din egen trendy stil som du føler dig hjemme i.