Dagens vigtigste måltid har altid været det første på dagen – nemlig morgenmaden. Den er særligt vigtig, da man her får tanket alle depoterne op, og man bliver klar til en ny dag med alle dens udfordringer.
Derfor er det også vigtigt, at den indeholder alle de rigtige elementer, så du får den ”dosis” vitaminer og mineraler, der skal til for at give kroppen de bedste forudsætninger for at yde dens bedste. Dette om du er idrætsudøver eller sidder på et kontor. Kroppen og hovedet behøver ”benzin” for at fungere og gerne det bedste den kan få.
Af erfaring ved de fleste også, at hverdagene er hektiske, og derfor kan det knibe med enten at få noget ordentligt mad, eller også springes hele måltider over! Det er bestemt ikke sundt, og man kompenserer måske i stedet med en kop kaffe eller to – heller ikke just løsningen!
Gør det let med en god frokost
Når morgenmaden springes over, så er det næste måltid i rækken naturligvis særligt vigtigt. Her er frokosten også særligt fleksibel, som også kan indeholde elementer fra morgenmaden.
Men udfordringen er ikke indholdet, men det at få det købt og lavet den. Tid og overskud er den knappe faktor for mange, og derfor er det her der skal sættes ind.
Løsningen kan være at bestille frokosten udefra og få andre til at sammensætte den for dig. Herved er du sikker på at du får frokost, og samtidig at den er veltillavet og indeholder alle de ingredienser, du har brug for.
Med en frokostordning, så er du og din arbejdsplads garanteret et lækkert måltid hver dag, og der skal ikke bruges yderligere tid eller tankevirksomhed for at få noget godt på bordet. Vælg derfor en leverandør, som tilbyder varierende mad, så du har lyst til et godt måltid hver dag – og måske endda ikke kan vente til frokosten!? Det vil da være nyt så.
Når madpakken bare ikke gør det
Det klassiske madpakke har været en tro følgesvend næsten gennem hele livet. Og med rette. Vi er et folkefærd, som er stolte vores rugbrød, og vi er mestre i de højtbelagte smørrebrød. Det er dog nok ikke så glamourøst, og det kniber sikkert med at kommer ud over topping på leverpostejen.
I dag er det blevet mere tilgængeligt med madordninger på arbejdspladsen, også for de helt små virksomheder. Ordningen deles oftest ligeligt mellem virksomheden og de ansatte, så alle indskyder til den gode mad. På den måde kommer der også noget nyt på bordet, som også er lidt sjovere at snakke om.
Det var lidt vinkler omkring en sundere hverdag, og hvilken løsning der kunne være på at få det rette indenbords. Herved samtidig at holde sig rask og sund.