Sådan bliver dit trægulv som nyt igen

Alle trægulve skal vedligeholdes uanset om man har lyst eller ej. At selv stå for en gulvafslibning af alle trægulve i boligen, er en stor mundfuld for de fleste mennesker. Løsningen er selvfølgelig at få et professionelt gulvslibningsfirma til at stå for gulvafslibningen. Den nemmeste måde at finde et lokalt dygtigt gulvsliberfirma på, er at bestille 3 gratis tilbud online. Så slipper man for selv at skulle ud at lede efter gulvfirmaer og kan blot sidde derhjemme og afvente, at det ene spændende tilbud efter det andet indløber. Når gulvene er afslebet og efterbehandlet, så er det igen dig selv, der har ansvaret for den løbende vedligeholdelse.

Vedligeholdelse af nyafslebne trægulve

Som en af ​​de største investeringer i dit hus, bidrager dit trægulv betydeligt til elegance, æstetik og atmosfære i dit hjem. En af de bedste ting, du kan gøre for dine trægulve, er at rengøre dem regelmæssigt for at undgå permanent skade, hvilket kan være dyrt at reparere. Snavs og støv er den næstværste fjende på dit smukke gulv. Følg nedenstående tip til rengøring af trægulve, og du vil nyde dejlige gulve i de kommende år.

Daglig vedligeholdelse af trægulve

Til daglig vedligeholdelse skal følgende bruges:

  • Kost
  • Støvsuger
  • Støvmoppe

Du må aldrig efterlade snavs på gulvet, fordi fodtrafikken kan trykke støv og snavs ned i træoverfladen og i sidste ende forårsage skade. Når du støvsuger, skal du ikke bruge udstyret med strømforsyningen.

Undgå for meget fugtighed

For meget fugt er den største værste fjende af trægulve. Undgå at bruge en traditionel moppe og spand til rengøring af trægulve. Overskydende fugt vil med tiden forårsage, at træet forvrides og revner. Hvis du spilder væske på dit trægulv, skal du tørre det op omgående for at undgå skader. Urethan-færdige overflader afviser vand meget godt. De fleste skader opstår, når væsker siver mellem revnerne og forårsager hævelse og forsnævning af træet.

Fugtige mopper med mikrofiber er de bedste. De holder fugten på et minimum og absorberer forurenende stoffer let. Almindeligt varmt vand og mikrofibermopper er meget effektive.

Vælg de rigtige rengøringsmidler

Når du rengør dit trægulv, skal du kun bruge rengøringsmidler, der udelukkende er fremstillet til urethanfærdigt hårdttræ. Mange rengøringsopløsninger indeholder olier, hårde slibemidler og tørringskemikalier, der kan skade gulvets beskyttende finish. Brug aldrig sure rengøringsmidler, såsom ammoniak eller blegemiddel på dit trægulv.

En simpel test kan bruges til at bestemme, om din rengøringsmaskine er sikker på dine gulve. Forsøg først at rense et vindue med rengøringsmidlet. Hvis det efterlader film eller rester, skal du IKKE bruge det på dine gulve. Du vil i sidste ende ødelægge det ‘vedligeholdelsesfrie’ karakteristik for dit gulv. Brug af voks eller polermidler skaber og igangværende behov for at gentage processen.

Du ønsker også at sikre, at produktet er sikkert for din familie, kæledyr og miljøvenlig. Hyppigheden af ​​rengøringen afhænger af din husstand. Rengøring af trægulve så ofte som muligt fjerner snavs, støv og slid på dit gulv. Hvis du har installeret nye trægulve, skal du kontakte din leverandør af trægulve eller installatør på Østerbro for at finde ud af, hvilken rengøringsmiddel de anbefaler.

Gulvafslibning på Østerbro

Find en specialist, der er uddannet til at efterbehandle trægulve på rimelig kort tid. På 3gulvafslibning.dk lover vi, at alle vore tilknyttede firmaer i din kommune respekterer deres forpligtelser og tilbyder arbejde af høj kvalitet, og vores personale tjekker dagligt kundetilfredshed i forhold til den afleverede gulvopgave. Vores store netværk rummer godkendte og energiske gulvafslibningsfirmaer over hele kongeriget – også på Østerbro.