Selvom det er varmt, så overvej isolering

Her i en periode hvor temperaturen udenfor nærmer sig 25 grader, er isolering af sit hus ikke i de flestes tanker.

Men det burde det måske være, for selvom sommeren er dejlig er den jo desværre også hurtigt væk igen. Derefter går vi igen mod koldere tider, og isolering bliver igen højaktuelt.

Situationen for mange danske huse, er at de er væsentlig dårligere isoleret end ejeren går og tror. Så når kulden pludselig kommer, vil de mærke det. Både på dem selv, men i særdeleshed på deres varmeregning. Og samtidigt bidrager de, gennem et dårligt isoleret hus, til en miljøbelastning i form af et øget c02 udslip.

Udover at nedbringe din varmeregning og bidrager positivt til miljøet, er der mange fordele ved isolering. Så gør dig selv, dit hus, din pengepung og ikke mindst miljøet en tjeneste ved at undersøge om dit hus mangler at få udført isolering. Og hvis det gør, så se at få det gjort. Også selvom solen skinner og det er varmt nu..

Et af de isoleringsmaterialer der vinder mest frem er papirisolering. Et miljøvenligt produkt, lavet af genbrugspapir. Flere og flere har fået øjnene op for produktets kvaliteter, der mere end matcher andre mere traditionelle isoleringsmaterialer og samtidigt tiltaler det mange at produkter har fokus på et bedre miljø. Fordelene ved valg af papirisolering er mange, så har du ikke selv tidligere overvejet produktet som en mulighed til din isoleringsopgave, så snyd ikke dig selv for det nu.

Isolering kan typisk udføres nemt og hurtigt og besparelserne gør at investeringen hurtigt er tjent hjem. Udover at solen skinner er der faktisk ingen grund til ikke at tænke på isolering.