Spar op til 20% på gartner – læs hvordan

Har du brug for en gartner?

Få gratis og uforpligtende tre konkrete tilbud fra erfarne gartnere i dit område. Du kan nemt og på kort tid få en erfaren gartner i dit område ved hjælp af vores onlineportal på Billig-gartner.dk. Vi har sammensat et netværk af godkendte firmaer fra hele Danmark, så du gratis og nemt kan indhente 3 seriøse tilbud og dermed undgå selv at skulle ud og anvende kræfter på at finde havemænd nær dig. Brug os som en billig genvej for at få en erfaren anlægsgartner. Når du har afleveret din opgave, finder vores kvalitetsansvarlige 3 gartnere, der kan leve op til dine behov og på mindre end 3 dage vil du blive kontaktet og få konkurrencedygtige tilbud. Både firmaer og privatpersoner kan mangle en anlægsgartner til anlæggelse og vedligeholdelse af haver og tilsvarende grønne områder. Her kan du enkelt og gratis modtage en skarp pris på præcis din opgave.

I dag skelnes der som regel ikke imellem en gartner og en anlægsgartner. En anlægsgartner er som regel specialiseret i anlægsteknik, hvor en gartner ofte har speciale i plejeteknik og renholdelse af grønne områder. Mangler du en fast havemand til at holde haven, trimme græsplænen eller rydde sne? Leder du efter en anlægsgartner, som kan vejlede om anlæggelse af en have og designe en haveplan? Skal du måske have fældet det døde birketræ op af dit glas drivhus uden at smadre noget eller skal du bruge en topkapning? Uanset hvilken opgave kan du finde en effektiv havemand til jobbet via os til for eksempel græsslåning. Vi har meget fokus på kvalitet, og vil arbejde på at du skal få en fjong oplevelse med det firma, du beslutter dig for. Vi kontrollerer derfor løbende, at vores samarbejdspartnere er erfarne, og det er ligeledes et krav, at de alle er CVR-registrerede.

En gartner kan etablere belægninger eller vedligeholdelse af eksisterende haver. En del af jobbet er lægning af fliser på stier. Desuden kan havemænd etablere vand i området i form af f.eks. havebassiner. Inden du udser dig en anlægsgartner, er der en række ting, du bør huske at tage med i dine overvejelser. Eksempelvis kan du undersøge hvilken slags fliser, du ønsker lagt i indkørslen? Har du billeder fra magasiner eller egne udkast, du kan vise brolæggeren? Husk endvidere, at det meste gartnerarbejde foregår udenfor, og at det danske vejr derfor sætter en stopper for arbejde på visse måneder. Sørg derfor for at være ude i god tid, så det meste af arbejdet kan igangsættes, så snart solen titter frem.