Hvilke farveblyanter er rigtige for mit barn?

Dit barn er i skole eller skal starte i skole. Du leder nu efter passende farveblyanter . Hvad man skal kigge efter, når man køber, og hvad vi anbefaler, viser vi her.

Vi har været i stand til at sammenligne mange farveblyanter med hinanden i de senere år. Vi har set på, hvordan og med hvilke farveblyanter børnene i arbejder i klassen. Pennene skal være i stand til at modstå meget. Hvilke farveblyanter ligger godt i hånden hvilke farver de har, og hvor lang levetiden er, fortæller vi dig i dette indlæg.

På Laerershoppen.dk kan du købe billige, gode farveblyanter og få fri fragt ved køb over 599 kr.

Hvad er vigtigt, ved køb af farveblyanter?

Det er meget vigtigt at vælge et farveblyanter af høj kvalitet. Men hvilke er de rigtige? Vi har samlet en oversigt til dig nedenfor med de bedste produkter, som vi anbefaler fra mange praktiske år i folkeskolen og branchen med salg af kontorartikler. Uanset hvilken variant du vælger, er det vigtigt at være opmærksom på følgende kriterier, før du køber .

  • Brug tykke farveblyanter og blyanter
  • kig efter en trekantet form
  • de skal være tætte
  • ikke mere end 12 farver at vælge imellem

Brug først og fremmest ikke tynde blyanter. Der er få børnehænder, der kan klare det godt i 0. eller 1. klasse. Hånden spænder hurtigt , så pennen tages forkert og glæden ved tegning er tabt . Hvis du planlægger ovenstående punkter fra starten, står intet i vejen for dit barns kunstneriske succes (det er ikke helt sandt, men det er i det mindste ikke på grund af farveblyanterne). 

1. plads – Blyanter – Staedtler Noris Jumbo

Staedtler Noris Jumbo-farveblyanter har en ergonomisk, trekantet form. Pennen ligger meget godt i hånden. 

Køb farveblyanter fra Staedtler Noris Club her

Blyet er særlig blødt og intens i farven uden meget pres. Et hvidt beskyttelseslag over blyet øger brudsikkerheden.

Der er også et navnefelt til sikker mærkning og tildeling. Børn kan lide at bruge pennen på grund af stjernemønstret.

2. plads – Farveblyanter – Faber-Castell Jumbo Grip

Faber-Castell Jumbo Grip-farveblyanter har en brudsikker mine, der er limet på træet. De er lavet i trekantet form, så pennen kan hvile på langfingeren og holdes med tommelfinger og pegefinger. Derudover har de farvede blyanter en blød grebszone, så fingrene ikke glider fremad, når de maler.

Det specielle ved Faber-Castell Jumbo Grip-farveblyanter er, at de kan males med vand. Dette åbner yderligere muligheder for kreativitet. En dejlig tilføjelse til maling og tegning derhjemme.

Ikke mindst på grund af navnestriben til navnet på barnet, er Faber-Castell Jumbo Grip-farveblyanter et solidt produkt, der holder lang tid.

3. plads – Farveblyanter – STABILO EASY-farver

STABILO EASYcolors-penne er ergonomisk lavet og specielt til højre- og venstrehånd brugere. De har en trekantet form med hak til fingrene, så de ikke glider, når de bruges. Mange børn har svært ved at tage fat i en pen med tommelfinger og pegefinger. STABILO EASYcolors farveblyanter hjælper barnet meget godt på vej.

Farveblyanterne er lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug og har et felt til barnets navn, så pennene ikke går tabt i skolen.

STABILO EASYcolour-farveblyanter er især velegnede til børn med vanskeligheder med penpositionen.

4. plads – farveblyanter test – BIC KIDS farvede blyanter

Disse penne er lavet af over 50% genanvendt materiale. Så du gør ikke kun noget godt for dit barn, men også for miljøet. Den ekstra tykke pen er konstrueret med ergonomisk trekantet form.

Da penne i folkeskolen kan rulle at falde ned, er disse udstyret med robust og modstandsdygtig bly, hvilket gør dem vanskelige at knække.

BIC KIDS-penne er af meget høj kvalitet og miljøvenlige og overbeviser også med billig pris.

Lær at holde blyanten rigtigt

Nu har du valgt den rigtige farveblyant i henhold til de kriterier, der er vigtige for dig. Men det vigtige spørgsmål: hvordan holder dit barn pennen? Ved du hvad der er vigtigt?

Ideelt holdes pennen med tre fingre . Af denne grund og for at gøre det lettere, blev de trekantede farveblyanter udviklet. Pennen holdes på den ene side med tommelfinger og pegefinger og ligger på langfingeren.

Køb billige farveblyanter på Laerershoppen.dk