Specialøl på abonnement

Som noget helt nyt kan du nu modtage specialøl på abonnement, som bliver sendt direkte til din adresse hver måned. Det bliver ikke nemmere med et abonnement med specialøl fra luxbeer.dk.

Luxbeer.dk er en ny dansk webshop, som sælger specialøl på abonnement. Her modtager du en ølbox med spcialøl – enten 6 stk eller 12 stk specialøl i starten af hver måned mod månedlig betaling.

Indholdet i abonnementet med specialøl varierer hver måned, så du hele kan få smagt på nye typer af specialøl. Det er en oplagt mulighed for at få smagt på specialøl fra alle de her nye mikrobryggerier og de mere etablere bryggerier.

Vi udvælger de gode Specialøl

Der findes rigtig mange gode specialøl, som bliver lavet i både Danmark og udlandet. Det er bare ikke altid lige let at finde frem til disse gode specialøl, da det er mange forskellige typer af specialøl at vælge i mellem. Det er heller ikke alle de gode specialøl, som bliver solgt i butikkerne.

Hvis du har et abonnement på specialøl hos Luxbeer.dk, får du udvalgt de gode specialøl, så du helt slipper for besværet med at handle specialøl. Vi har en øl leverandør med høj ekspertise og kontakt til flere mikrobryggerier i bade Danmark og udland. Vi er altid på jagt efter nye spændende specialøl.

Alt du skal gøre er at bestille et luxbeer specialøl abonnement online på vores hjemmeside, og så skal vi nok sørge for resten.

Bliv klogere på specialøl

Boxen med specialøl fra luxbeer indeholder en øl guide, som går i dybden med dine specialøl. Her kan du læse mere om øllene, fx hvad øllene er brygget på og hvordan de er brygget. Øl guiden gør dig også klogere på hvilke typer af mad specialøllene passer til, og hvordan du bedst kan nyde øllene.

Luxbeer.dk tilbyder også at afholde arrangementer med ølsmagning, så du kan blive endnu klogere på specialøl. Det er helt gratis at modtage et tilbud på ølsmagning hos luxbeer.dk. Alt du skal gøre er at udfylde formularen på denne side omkring vores ølsmagning arrangementer.

Verden rundt med specialøl

Et abonnement hos luxbeer.dk giver dig muligheden for at smage special fra forskellige steder i verden hver måned. Du kan fx lov til at smage specialøl fra Italien eller Litaun. Vi har selvfølgelig også specialøl fra de tradionelle øl-lande: Tjekkiet, England og Belgien.

Når du kommer verden rundt med øl, er det også oplagt at prøve nye opskrifter på mad, som du spiser til øllene.