6 sjove aktiviteter til din mande polterabend

Er tiden ved at nærme sig til din polterabend, og ved du endnu ikke hvad I skal foretage jer af sjove aktiviteter? Vi kan måske hjælpe dig rigtig godt på vej. Følgende artikel tager udgangspunkt i egne erfaringer, hvad angår super sjove polterabends til mænd. Artiklen har opstillet 6 sjove aktiviteter til din mande polterabend, så I er sikre på at få en uforglemmelig oplevelse. PSST.. drengestreger kan forekomme.

Kom i stødet med de hysteriske sjove stød armbånd 

Er i til lidt drengestreger, kan det klart anbefales at leje stød armbånd til alle deltagere. Det super skægt, og der er tonsvis af aktiviteter du kan lave med stød armbånd.

Du kan se mere om stød armbånd lige her: Stød armbånd

Se jeres sjove udvalg af lege her: 

Aktivitet 1.

  • Stød Stafet

Tag stød armbåndene på, og byd dine venner op til en omgang stød stafet. Hvem kan bedst klare udfordringen, og komme i mål? Lad nogle af jeres venner stå på sidelinjen og være ansvarlige for at give stød. De kan med stolthed kalde sig “stødgiverne”. Sørg for at bytte roller en gang imellem, på den måde for alle det bedste ud af legen. 

Aktivitet 2. 

  • Stød Beer Pong 

I går aldrig galt i byen med Stød Beer Pong! Bind stød armbåndet fast om armen eller benet, før I går i gang med at spille. Lad en eller to såkaldte “stødgivere” være jeres værste fjende ude på sidelinjen. Udfordr din ven, og se hvem der er bedst til at ramme bolden i kopperne, imens stødet gives fra højre og venstre. 

Aktivitet 3. 

  • Stød madlavning 

Skal I have et godt grin, og nogle skægge øjeblikke at se tilbage til? Så skal I prøve stød madlavning. Sæt dagens menu på spil, og udvis din indre kokkeevner for dine venner. Det anbefales ikke at springe ud i alt for store retter, hvis alle skal prøve kræfter i køkkenet. Foreslå derfor en nem ret, som I eventuelt kan skiftes med at give et indspark til. Vi må ikke glemme jeres værste fjender. Nemlig “stødgiverne”. Lad dem stå klar imens I står og kokkerer jeres livs måltid, og se hvordan det går. Vi kan nok godt allerede advare jer på forhånd om svineriet. Det er det hele værd.   

Vælt jer omkuld i oppustelige bumper balls

Skal det være vildt, og uden for hverdagens rammer? Så kan vi anbefale at prøve en tur i en oppustelig bumper ball, og have det sjovt med dine venner. Det er super nemt og ligetil at bruge. 

Aktivitet 4. 

  • Last man standing 

Hvem kan stå som den sidste, uden at falde? Det er jo det I skal finde ud af! Opstil en tydelig markering på banens længde, helst på en græsplæne. Sørg for alle dine venner er inden for banens optegning, og sæt legen i gang. Skub hinanden og se hvor mange du kan få til at falde, uden at du selv formår det. Når først du er faldet til jorden, er du ude af spillet. 

Aktivitet 5. 

  • Fangeleg

Træd helt tilbage I jeres børns rækker, og spil en god gammeldags fangeleg. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, når du har en bumper ball ned over dig. Det er langt sjovere, og det kan bedst beskrives ved at prøve det selv. Lad en ansvarlig markere to linjer overfor hinanden på en bestemt afstand. Som I nok husker det fra jeres dage, var det at opnå “helle” ens mål. Det fungerer absolut på samme måde! Se hvem der er den sidste på banen, og undvig at blive taget, fældet eller hoppet ind i. 

Aktivitet 6.

  • Fodbold 

Skal det være nu hvor I med tryghed kan give hinanden en hård skulder, eller takling? Det er helt ufarligt, da jeres bumper ball beskytter jer og tager faldet. Saml et hold og tag fodboldstøvlerne på! Træk bumper ball over jer selv, og spark til bolden. Man bliver overrasket over hvor svært det kan være at kontrollere bolden, samtidig med at holde øje med tacklinger fra alle vinkler af. Det kan klart anbefales, og man kan få rigtig mange timer af sjov til at gå med fodbold i en bumper ball. 

Se mere om Bumper Balls hos: EVENTLAGERET