Anderledes udflugt med en cafebus

Har du nogensinde tænkt over at køre rundt i det smukke danske landskab, mens du kan sidde og nyde din kaffe? Det er muligt med en cafebus, der er en rigtig hyggelig og lidt anderledes måde at afholde arrangementer.

Tag på firmaudflugt i en cafebus

Vil i gerne på en anderledes firmaudflugt og skal medarbejdernes sammenhold styrkes? Så er en firmaudflugt i en cafebus oplagt. Det er en hyggelig måde at være sammen på, og det er muligt at spise, nyde en kop kaffe, mens man kører rundt i det ganske land. Det er også perfekt, hvis man skal se forskellige seværdigheder og gerne vil gøre rejsetiden mellem mere hyggelig. Man skal oftest ikke koncentrere sig om, hvordan man kommer på toilettet. Der er i de fleste cafebusser et toilet. At benytte en cafebus er mest egnet for mindre eller mellemstore virksomheder, da pladsen er begrænset.

Afhold events

Skal du holde fødselsdag eller på anden måde fejre noget og gerne vil gøre det lidt anderledes er en cafebus en rigtig god mulighed. Der er ikke mange, der har været til et arrangement i en cafebus før, og derfor er der mulighed for at skabe en oplevelse, der kan huskes. Det er også hyggeligt at komme uden for vante rammer og prøve noget, som man ikke plejer. Ud over at køre rundt, kan man også bruge en cafebus som et ekstra rum til sit arrangement, det kunne for eksempel være til en konfirmation, fødselsdag, åbent hus eller andet.

Brug en cafebus i virksomheden

Skal I i virksomheden afholde et arrangement og ønsker at forkæle gæsterne og efterlade et godt indtryk, kan en cafebus være en rigtig god løsning. Det giver rig mulighed for, at de besøgende kan nyde en kop kaffe, spise lidt lækker mad med mere. Der vil oftest være gode siddemuligheder, hvilket giver gode netværksmuligheder.

Vælg den rette cafebus

Der findes en række firmaer, der tilbyder udlejning af cafebusser. Nogle har også hele pakken, hvor der kommer køkkenpersonale, mad, kaffe og det hele med. Det er altid en god ide først og fremmest at afdække hvilke behov i har. Hvad skal bussen bruges til, og hvor mange personer er i? Skal det være med eller uden mad, og hvilke krav har i hertil?

Når disse krav er beskrevet, skal det rette firma vælges. Det er altid en god idé at se bussen inden en eventuel lejning, da det kan være svært på billeder. Er der gode billeder, er det selvfølgelig stadig muligt at bestille uden at aflægge et besøg.

Vi håber, at du har fået glæde af denne artikel og er kommet et skridt nærmere at afholde dit arrangement i en cafebus.