Brugt bil med garanti – er det muligt?

Brugte biler i København

Står du også i den situation, at du ikke kan undvære en bil? Du har benyttet offentlig transport i længere, men nu mangler du fleksibiliteten og friheden, som en bil giver.
De fleste som står i sådan en situation, har måske begrænset kendskab til biler. Hvilke mærke skal jeg købe? Hvad er mit behov? Skal det være benzin eller diesel? Alle disse spørgsmål behøver du slet ikke bekymre dig om! Der findes nemlig dygtig ekspertise inden for dette område. Uanset hvad du vælger, så kan det være en god ide, at købe noget brugt. En brugt bil som første bil kan være en god ide, da man begrænser omkostningerne, og det stadig er muligt at få en brugsvognsgaranti.

Vælg den helt rigtige løsning første gang

Hvis du er frusteret og du har mange ubesvarede spørgsmål, så lad en autohandler hjælpe dig godt på vej. En god ide er, at vælge en forhandler, som ikke er underlagt ét bestemt mærke – men udbyder mange forskellige mærker. Her får du mulighed for at prøve mange forskellige inden du beslutter dig. Husk også, at vælge bilen ud fra dit behov. En god hovedregel er, at benzin biler egner sig til både korte og lange ture, mens diesel kræver længere ture.

Når du har fundet en brugtvognsforhandler

Når du har fundet en forhandler, du har tillid til, og du har besluttet dig, så skal betalingen ske. Du har naturligvis altid mulighed for at betale kontant, men foretrækker du afbetaling, så kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du kan f.eks. vælge at afdrage på en bil over mange måneder, men uden udbetaling. Dette kan du bl.a. gøre hos denne brugtvognsforhandler i København. Fordelen er også, at bilerne altid bliver solgt med 6 måneders garanti – også når den er brugt! Dette kan være en rigtig god start på bin første bil, så du trygt kan trille afsted og nyde friheden.

Når du triller afsted med din nye bil, så kan du også være sikker på, at du har valgt den helt rigtige bil. Forhandleren du køber hos, har nemlig over 30 års erfaring med salg af biler og servicering, hvilket er din garanti for tilfredshed. Alle biler bliver naturligvis tjekket inden de bliver sat til salg, hvilket betyder at bilerne altid lever op til de høje krav.

Af mærker kendte mærker der forhandles, kan der bl.a. nævnes BMW, Citroën, Peugeot, Ford, Fiat, Nissan og meget mere.