Carservice | Automekaniker i Århus

Carservice – din automekaniker i Århus

Skal din bil til serviceeftersyn?

Alle biler skal til serviceeftersyn. Omfanget af serviceeftersynet afhænger af bilens alder og hvor ofte den bliver brugt. Biler hvor der stadig er garanti på, skal overholde producentens krav for serviceeftersyn, for ellers frafalder garantien.

Hvorfor skal du have din bil til serviceeftersyn?

Et serviceeftersyn kan være med til at forebygge eventuelle skader og reparationer. Yderligere, kan det være med til at forhindre drifts- og sikkerhedsproblemer. Hvor ofte du skal have din bil til serviceeftersyn varierer fra bilproducent til bilproducent, og alt efter hvor meget du kører. Som udgangspunkt siger man, at en bil skal til serviceeftersyn for hver 10.000-30.000 km den har kørt.

De fleste automekanikere tilbyder forskellige slags serviceeftersyn. Som regel tjekkes olie, bremse- og kølervæske samt justering af lys og dæk som minimum. Nogle biler vil kun have brug for et lille serviceeftersyn som omfatter olieskift, kontrol af vinduesvisker, lys, lugter, instrumentbræt, døre, justering, vurdering og kontrol af dæk, kontrol af styretøj, samt kontrol af undervogn og udstødning som til sidst afsluttes med en prøvekørsel. Et stort serviceeftersyn omfatter mange af de samme ting som et lille serviceeftersyn, dog adskilles bremser, hvorefter de renses og smøres, såvel som gear-/bagtøjsolie samt brændstof og pollenfilter skiftes ud.

Er du i tvivl om hvilken type serviceeftersyn din bil skal have, er du velkommen til at lægge vejen forbi CarService i Århus. Vi er et autoriseret værksted, og er medlem af AutoMester, Ankenævn for biler, Dansk Bilbrancheråd samt SUVO, der tilsammen sikrer at din bil får den bedste og mest sikre behandling.

CarService drives til daglig af Simon og Kasper der tilsammen har over 15 års erfaring i branchen. Hos CarService er kunden altid i fokus. Vi aftaler altid prisen på forhånd, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser. Vi gennemgår også med alle kunder hvilket arbejde der er udført på bilen, således at de ved hvad de har betalt for.

Hos CarService tilbyder vi alle typer serviceeftersyn og alt i reparationer. Vi har erfaring med alle typer bilmærker og modeller. Du kan via vores hjemmeside bestille tid til et serviceeftersyn, og vi stiller en lejebil til rådighed imens, så du fortsat kan ordne dagens gøremål, trods at du mangler din egen bil. Vi ligger i byen, hvilket gør det nemt at hente samt aflevere sin bil.

Hos CarService glæder vi os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes alle hverdage fra 7-17.