Derfor bør din arbejdsplads være i et kontorfællesskab

Fordelene ved et kontorfællesskab er mange, uanset om man er en start-up eller en etableret virksomhed, og i dette indlæg vil vi komme ind på fordelene ved at være i et kontorfællesskab.

Hvad er et kontorfællesskab?

Til at starte med, vil vi dele vores opfattelse af hvad et kontorfællesskab er.

Overordnet er et kontorfællesskab oftest flere forskellige virksomheder som deler samme fysiske placering, i lokaler som er indrettet specielt til virksomhedernes behov. Virksomheder i kontorfællesskaber kan have forskellige størrelser og forretningsområder, men fælles for dem alle er, ønsket om et socialt samvær med andre virksomheder.

Kan det betale sig at flytte ind i et kontorfællesskab?

For de fleste virksomheder kan det betale sig at leje sig ind i et kontorfællesskab, da kontorfællesskaber som oftest er forbundet med lavere omkostninger, i forhold til hvis man skulle have sit eget erhvervslejemål. Dertil kan man møde en masse andre virksomheder, som man kan sparre med, eller ovenikøbet også ende med at lave forretning med.

Hvilke faciliteter er der i et kontorfællesskab?

Det er meget forskelligt hvilke faciliteter der er i kontorfællesskaber, men hos Central Business i Slagelse har vi blandt andet frugtordning, fredagscafé, cafémiljø, bar, rengøring, elektronisk receptionist, elevator, mulighed for IT-support, gratis parkering og events. ​

Hvorfor er et socialt fællesskab vigtigt for dig og din virksomhed?

Det sociale fællesskab i Central Business i Slagelse har været godt siden etableringen. Dette skyldes bl.a., at alle lejere har valgt et kontorfællesskab, netop for at komme ud og møde nye virksomheder og mennesker som man kan dele sin hverdag med.

Central Business

Central Business er et kontorfællesskab i Slagelse med masser af plads til dig, som ønsker en dynamisk arbejdsplads, centralt beliggende og med masser af fordele.​

Hvis du er til en hektisk hverdag, hvor der er dynamik og aktivitet rund om dig, eller er et lukket kontor med ro til fordybelse mere dig? Hos Central Business i Slagelse har du mulighed for at tilpasse din arbejdsdag, så den passer dig bedst. Vores fællesområde er for dig, der godt kan lide at være,  der hvor det sker.

Vi tilbyder et nyt stort og moderne kontormiljø med masser af faciliteter som bl.a. indbefatter: Fælles caféområde, fri parkering, elevator, hurtig internet og meget mere. 

Central Business er et kontorfællesskab med masser af rummelighed. Kontakt os og hør om vores mange muligheder – og fortæl os om dine behov.

​Vores vision er at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, med et attraktivt kontorfællesskab.​

​Hos os er der plads til alle uanset om du er iværksætter, start-up eller etablerede virksomheder. Det betyder, at du hos os ikke udelukkende møder folk fra samme branche. Dette giver dig fordelen af at have netværk og sparringspartnere tæt på dig og din virksomhed.

Vi tror på at nytænkning sker, når vi deler vores idéer.

Vores mission er at skabe en arbejdsdag, hvor du ikke behøver bekymre dig om de praktiske ting. Det fungerer bare – og du kan derfor på bruge energien på dine arbejdsopgaver. 

Du får besked om dine gæsters ankomst, kaffen bliver brygget og er klar til dine møder, frokosten kan hentes eller spises i caféen og ugen kan vendes med ligesindede til fredagscaféen.

Du kan læse mere om kontorfællesskab, kontorudlejning hos Central Business: https://www.centralbusiness.dk/

Ønsker du at blive kontaktet, for at høre om fordele og muligheder for at blive en del af vores kontorfællesskab? Eller er du interesseret i at få en fremvisning?

Vi vil meget gerne høre, hvis du og din virksomhed har særlige behov – og vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dem.