Galleri Mynewart – Malerier til salg

Dansk galleri sælger malerier til billige priser

Galleri Mynewart.dk blev grundlagt i starten af 2016. Galleriet har på ganske kort tid etableret sig som et af Danmarks førende og mest besøgte online gallerier. Dette skyldes blandt andet det store sortiment af farverige malerier til salg. Malerierne sælges til priser, der ligger langt under hvad man normalt finder i de danske gallerier.

Galleri Mynewart.dk blev startet af iværksætter-parret Malthe Cowland og Julie Klokholm. De havde deres egne udfordringer med at finde malerier, der var til at betale. Danske gallerier havde så vidt nok flotte malerier, men de kostede let mellem 10 og 20 tusinde kroner – og skal man have en god håndfuld man kan jo selv gange op.

Iværksætter-parret vendte derfor blikket imod udlandet. Her kom de  kontakt med flere selvstændige kunstnere med egne gallerier, der solgte deres kunst til en rigtig fornuftig pris. Flere værker blev efterfølgende bestilt hjem, og da kvaliteten var fuldt ud på højde med hvad man finder i Danmark, var grundstenen lagt for en ny virksomhed. Galleri Mynewart.dk blev hermed etableret.

Mynewart.dk fik forhandlet sig frem til nogle lukrative aftaler, hvorefter der blev købt store mængder malerier hjem til Danmark. Malerier blev sat til salg på Facebook og via deres hjemmeside – www.mynewart.dk.

Salget gik udover alt forventning, og kort efter måtte en ny mængde malerier bestilles hjem. Siden da er salget kun gået i en retning, hvilket kort sagt betyder, at danskere er vilde med billige malerier.

Galleriet bestræber sig på hele tiden at være på forkant med tidens trends, og har en klar ambition om altid at kunne tilbyde sine besøgende i hvert fald en håndfuld malerier, der passer til dennes bolig eller virksomhed. Galleriet fornyr derfor sortimentet løbende, og køber ind efter kundernes ønsker. Ydermere tilbydes der malerier efter kundes specifikke ønske. Det vil sige, at kunden har mulighed for eksempelvis at indsende et fotografi af et kunstværk, hvorefter galleriet får det malet i præcis den ønskede størrelse.

Den abstrakte kunst hitter i de danske hjem

Abstrakt kunst er moderne kunst. Galleriet fokuserer som nævnt på tidens trends. Dette er i dagens Danmark anno 2016 den abstrakte kunst. Danskerne er vilde med den abstrakte kunst. Dette skyldes formentlig, at de fleste af os bygger og indretter vores hjem og møblement meget stilrent og minimalistisk. Der bliver ikke brugt man farver – og der er klare rene linjer, der går igen i hele boligen. Dette kan godt virke tomt og kedeligt.

Her kommer de abstrakte malerier virkelig til udtryk. Det abstrakte formår at skabe en fantastisk synergieffekt med det stilrene hjem. Dette kaos og fanfare af farver som abstrakt kunst mange gange repræsenterer giver hjemmet en kant og personlighed, der gør at vi føler og ganske veltilpasse. Abstrakte malerier har det med at drage sig opmærksomhed, da de som udgangspunkt ikke forestiller noget, og fantasien derfor får frit spil.

Abstrakte malerier er endvidere også brugt indenfor den medicinske verden. Her er det især især læger, psykologer og tandlæger, der har taget den abstrakte kunst til sig. Dette skyldes – som nævnte tidligere – at det abstrakte drager folk. I dette tilfælde patienterne, der derved har lettere ved at abstrahere fra, at de måske skal have fjernet en tand, opereres eller lignende.

At det abstrakte motiv er i fokus betyder dog ikke, at det er det eneste man kan købe. Tværtimod. Galleriet har ligeledes en stor samling malerier med motiver. Motiverne kan være alt fra mennesker, til dyr og til landskaber.

Hvis ovenstående har gjort dig interesseret, og du måske endda går og mangler et flot maleri eller to, slå da et smut forbi vores hjemmeside – det kunne jo være, at du fandt dit næste flotte (og ikke mindst billige) maleri hos galleri Mynewart.dk