Gør et kup, spar 100-400 kroner om måneden!

Et nyt dansk dating site har set dagens lys og har en mission: Gratis dating til danske singler. Som siden selv skriver: “Vi tror på at der er en partner til alle mennesker. Vi vil gerne være det fortrukne valg af dating site i Danmark. Vi startede i efteråret 2013, så vi er stadig i opstartsfasen. I og med at vi gerne vil nå så bredt ud som muligt, er det også 100 % gratis at bruge sitet. Kærlighed skal ikke koste penge, og heller ikke vejen dertil. Så hellere bruge pengene på daten.”

Alt på siden er gratis. Du kan uploade så mange billeder du vil, skrive til andre profiler, og tilkendegive at du vil vise interesse for en anden.

Siden hedder MitDating.dk og er kommet for at blive. Den er allerede rangeret som nummer 1 på trustpilot.dk over danske datingsider.

Manden bag siden hedder Sebastian og han har valgt at lave siden fordi “der mangler et ordentligt dating site som er gratis. Kærlighed i virkeligheden koster ikke noget, og det skal det heller ikke på nettet. Synes det er forkasteligt at der er så mange andre dating sider der er i lommerne på folk som bare søger efter lykken. De bedste ting i livet er gratis: At smile, knus, gode venner, familie og Kærlighed.

Vi har lavet en sammenligning af andre danske dating sider, og dem vi har kunnet finde, koster som minimum 100 kr. om måneden at bruge. De fleste tilbyder dog en gratis prøveperiode eller en profil med begrænset funktionalitet, men MitDating er de eneste som er 100% gratis.

“Da vi stadig er meget nye, har vi desværre ikke så mange profiler på siden, men mon ikke det kommer, når siden er gratis at bruge? Det er dog svært at få budskabet ud omkring projektet, i og med at det er gratis at bruge siden, har vi jo heller ingen indkomst til markedsføring og reklamering. Men vi er optimistiske og ser lyst på fremtiden i MitDating.dk”

 

Besøg Mit Dating ved at gå ind www.mitdating.dk